Libnet.ro
UNICEF

22:01

Rectificarea bugetara a ocolit Cotroceniul

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Rectificarea bugetara a ocolit Cotroceniul

Guvernul a aprobat proiectul rectificarii bugetare fara avizul CSAT, fapt care a incins si mai mult spiritele deja aprinse in jurul subiectului. Presedintele Klaus Iohannis condamna ferm adoptarea acestei initiative legislative fara avizul Consiliului Suprem de Aparare a Tarii si solicita public Avocatului Poporului sa sesizeze Curtea Constitutionala pentru a verifica in ce masura ordonanta de urgenta prin care a fost aprobata rectificarea indeplineste exigentele constitutionale de aprobare. continuă pe Ziarul Bursa

Guvernul merge mai departe cu rectificarea bugetara: Ne-am indeplinit obligatia de a cere avizul CSAT

Premierul Viorica Dancila a anuntat ca Guvernul va merge mai departe cu rectificarea bugetara, deoarece si-a indeplinit obligatia de a cere avizul CSAT. in opinia guvernantilor, nu mai este nevoie ca acest.

Iohannis critica din nou Guvernul pentru rectificarea bugetara: Exista un precedent periculos...

Presedintele Klaus Iohannis o acuza pe Viorica Dancila ca a ignorat invitatia sa la dialog in ceea ce priveste rectificarea bugetara si ca a supus spre aprobarea Guvernului proiectul privind aceasta.

Guvernul trece rectificarea bugetara fara avizul CSAT, doar din ambitie

Ambitia Guvernului PSD de a nu ajunge la un numitor comun cu serviciile secrete, pe care nu le poate controla, dar nici nu presedintele Klaus Iohannis a culminat miercuri cu decizia fara precedent a Executivului de a aproba rectificarea bugetara, care taie bugetele institutiilor de forta, fara avizul Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT).

Dancila anunta ca Guvernul va adopta rectificarea bugetara

Premierul Viorica Dancila a anuntat, la inceputul sedintei de Guvern, ca Executivul va adopta rectificarea bugetara, precizand ca a fost indeplinita obligatia de a cere avizul CSAT.

Dancila anunta ca Guvernul va adopta rectificarea bugetara

Premierul Viorica Dancila a anuntat, la inceputul sedintei de Guvern, ca Executivul va adopta rectificarea bugetara, precizand ca a fost indeplinita obligatia de a cere avizul CSAT.

Sedinta a Guvernului, miercuri, fiind asteptata o decizie privind rectificarea bugetara, dupa ce presedintele Iohannis a suspendat sedinta CSAT

Guvernul se intruneste miercuri in sedinta, unde ar urma sa fie gasita o solutie privind rectificarea bugetara, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a suspendat sedinta de marti a Consiliul Suprem de Aparare a Tarii CSAT), afirmand ca nu s-a putut obtine consens pentru emiterea avizului necesar rectificarii bugetare si cerand Cabinetului Dancila sa vina cu un nou proiect.

Ping-pong intre palate cu rectificarea bugetara

Rectificarea bugetara continua sa fie motiv de scandal intre cele doua palate. Mult asteptata sedinta a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT) care s-a reunit ieri ca sa avizeze proiectul de rectificare bugetara a fost suspendata, neobtinandu-se un consens.

Avocatul Poporului va analiza solicitarea lui Iohannis de sesizare a CCR pe rectificarea bugetara

Avocatul Poporului va analiza solicitarea presedintelui Klaus Iohannis de formulare a unei exceptii de neconstitutionalitate referitoare la ordonanta de urgenta privind rectificarea bugetara, dupa publicarea acesteia in Monitorul Oficial, transmite institutia.

Surse:Dragnea, Tariceanu si Dancila au discutat despre rectificarea bugetara

Liderii coalitiei Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu au avut o discutie cu premierul Viorica Dancila despre rectificarea bugetara, urmare a situatiei din CSAT, au declarat surse politice.

Eugen Teodorovici, declaratie inainte de rectificarea bugetara: Sper sa fie consens in sedinta CSAT

Eugen Teodorovici a facut declaratii marti dimineata, la Palatul Parlamentului. Ministrul Finantelor spera ca va exista un consens asupra deciziilor referitoare la rectificarea bugetara, dezbatute in.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )