Libnet.ro
UNICEF

10:00

Romania este singura tara din regiune membra a UE in care are loc intensificarea dezechilibrelor macroeconomice, celelalte tari luand masuri pentru a evita derapajele (economist sef)

Hotnews Hotnews,
 Romania este singura tara din regiune membra a UE in care are loc intensificarea dezechilibrelor macroeconomice, celelalte tari luand masuri pentru a evita derapajele (economist sef)

Romania este singura tara din regiune membra a UE in care are loc intensificarea dezechilibrelor macroeconomice, celelalte tari luand masuri pentru a evita derapajele interne si externe. Totodata, se observa ca, din punct de vedere al mix-ului de politici economice in cele doua cicluri economice in Romania, cel pre- si post criza, asistam la ample reforme structurale in prima jumatate a ciclului, urmata de aplicarea de masuri fiscal-bugetare si de venituri pro-ciclice,care conduc la adancirea deficitelor gemene si absenta marjei de manevra a politicii economice la final de ciclu, arata economistul sef al Bancii Transilvania intr-o analiza transmisa luni in jurul pranzului. continuă pe Hotnews

Tara din Europa care a interzis fumatul chiar si in fata barurilor. Unde mai ai voie sa-ti aprinzi o tigara

Multe tari au luat masuri drastice pentru a interzice fumatul in interiorul barurilor si al restaurantelor, tocmai pentru ca acest obicei e considerat nociv. Dar sunt guverne care merg si mai departe de atat si vor sa-i faca pe cetateni sa renunte complet la fumat. Legile anti-fumat au devenit la ordinea zilei mai peste tot .

Ea este singura fiica pe care o avea Stela Popescu! Cum arata acum femeia care a fost adoptata la 15 ani

Sfarsitul anului 2017 ne aducea o veste trista, peste care multi dintre fanii teatrului si filmului nu au trecut nici pana in ziua de astazi: Stela Popescu, una dintre cele mai mari actite a le Romaniei,.

BENOIT COEURE: Christine Lagarde este singura calificata pentru a conduce BCE

Benoit Coeure, membru al Consiliului guvernatorilor Bancii Centrale Europene, a aparat duminica nominalizarea directorului general al Fondului Monetar International, Christine Lagarde, la functia de presedinte al BCE, dupa criticile referitoare la lipsa experientei relevante, acesta numind-o singura calificata, transmite Reuters.

Ce functii au obtinut eurodeputatii romani in comisiile din Parlamentul European: Care sunt cele mai eficiente partide

Parlamentul European a votat, miercuri, asupra numarului de eurodeputati din cele 20 de comisii si doua subcomisii, iar cele sapte familii politice au anuntat ulterior componenta acestor organisme.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )