Libnet.ro
UNICEF

19:15

Teodorovici spune ca, in mod normal, rectificarea bugetara va fi votata saptamana viitoare in Guvern

Adevărul Adevărul,
Teodorovici spune ca, in mod normal, rectificarea bugetara va fi votata saptamana viitoare in Guvern

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, a afirmat, marti, ca in cazul in care nu primeste in cursul zilei un raspuns de la Administratia Prezidentiala privind convocarea CSAT pe tema rectificarii bugetare, Guvernul va solicita aceasta convocare. Teodorovici a spus ca, in mod normal, saptamana viitoare va fi votata in Guvern rectificarea bugetara. continuă pe Adevărul

Rectificarea bugetara va fi votata saptamana viitoare

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, a afirmat, astazi, ca in cazul in care nu primeste in cursul zilei un raspuns de la Administratia Prezidentiala privind convocarea CSAT pe tema rectificarii bugetare, Guvernul va solicita aceasta convocare. Teodorovici a spus ca, in mod normal, saptamana viitoare va fi votata in Guvern rectificarea bugetara.

Rectificarea bugetara ar putea fi votata saptamana viitoare in Guvern: Conditiile puse de Eugen Teodorovici

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, a anuntat, marti, ca rectificarea bugetara ar putea fi votata saptamana viitoare in Guvern in cazul in care nu va fi convocata o sedinta a Consiliului Suprem de.

Teodorovici anunta pentru saptamana viitoare rectificarea bugetara, cu sau fara avizul CSAT

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a anuntat marti, la Parlament, ca Guvernul va face saptamana viitoare rectificarea bugetara, indiferent daca pana atunci va exista sau nu un aviz al Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT).

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )