Libnet.ro
UNICEF

11:16

Bugetul 2019 a fost votat de Parlament. Dancila: Bugetul nu poate sa raspunda tuturor asteptarilor dar este realist

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Bugetul 2019 a fost votat de Parlament. Dancila: Bugetul nu poate sa raspunda tuturor asteptarilor dar este realist

Proiectul legii bugetului de stat pentru 2019 a fost adoptat vineri la ora 12. 50 de plenul Parlamentului. S-au inregistrat 275 voturi pentru, 122 impotriva si 2 abtineri. continuă pe Wall-Street Ro

Teodorovici a ajuns la ora 2.00 in Parlament.Bugetul pe 2019 a fost adoptat spre dimineata

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a ajuns, miercuri, la ora 2. 00, la Parlament, in timp ce Comisiile parlamentare reunite de buget-finante se aflau in pline dezbateri pe buget.

Fake news PSD se lauda pe Facebook ca el mareste alocatiile copiilor, desi amendamentul a apartinut PNL si a fost votat de doar 3 social-democrati

PSD isi asuma el dublarea alocatiilor copiilor, desi amendamentul la buget in acest sens a fost depus de PNL si a fost votat de doar 3 parlamentari social-democrati. intr-o postare pe Facebook, PSD sustine ca liberalii au avut o actiune pur demagogica, indicand o sursa eronata de finantare pentru aceasta masura.

VIDEO Bugetul pe 2019 a fost adoptat: alocatii dublate de la 1 martie, deficitul crescut la 2,76% / Dancila: n doi ani de guvernare PSD-ALDE, Romnia a cunoscut cresteri economice spectaculoase

Plenul reunit al Senatului si Camerei Deputatilor a adoptat bugetul pe anul 2019, cu 275 de voturi pentru si 122 impotriva. in aceasta dimineata, deputatii au votat modificarea Legii privind plafoanele, care prevede marirea deficitului bugetar de la 2,55% la 2,76%, pentru a sustine financiar cresterea alocatiilor pentru copii.

Vot final pe buget in Parlament. Dancila, in biroul lui Dragnea. Scandal pe cresterea alocatiilor pentru copii

Plenul reunit al Senatului si Camerei Deputatilor da votul final, astazi, pe legea bugetului de stat. in Parlament a ajuns si premierul Viorica Dancila, care a mers mai intai in biroul lui Liviu Dragnea. PNL si PSD isi disputa dublarea alocatiilor pentru copii.

ALOCATIILE COPIILOR SE VOR DUBLA - Amendamentul despus de deputatul PNL Robert Sighiartau a fost votat

Victorie pentru PNL. PSD a votat amendamentul liberaluluiRobert Sighiartau: Alocatiile copiilor se vor dubla. Astfel, alocatiile vor creste de la 84 la 150 de lei si de la 200 la 300 de lei, iar.

ALOCATIILE COPIILOR SE VOR DUBLA - Amendamentul despus de deputatul PNL Robert Sighiartau a fost votat (VIDEO)

Victorie pentru PNL. PSD a votat amendamentul liberaluluiRobert Sighiartau: Alocatiile copiilor se vor dubla. Astfel, alocatiile vor creste de la 84 la 150 de lei si de la 200 la 300 de lei, iar.

Romania bananiera: circul din Parlament cand a fost votat bugetul ne-o arata asa

Florin Iordache, deputat PSD a avut un dialog nervos cu Florin Roman, deputat PNL, in Parlament, pe tema bugetului de stat pentru 2019. Florin Roman a luat cuvantul in plenul Parlamentului pentru a vorbi despre scandalul recent provocat de majorarea alocatiilor pentru copii, insa s-a ales cu o taiere a microfonului. Acesta a inceput sa [] .

Bugetul pe 2019- nimic cert, doar isterie si spectacol

Aveti un fix legat de acest lucru, a spus Viorica Dancila, satula de intrebarile jurnalistilor care voiau sa afle de ce nu se construiesc autostrazi in Romania. A intors spatele si a plecat, lasand multe intrebari in aer. S-a intamplat imediat dupa votul dat asupra celui mai controversat si neverosimil buget din ultimii multi ani. Este un buget care pare a sfida logica, un buget scris dupa cifre comandate. Realitatea economica nu are nicio legatura cu modul in care s-au impartit banii si nici cu scenele melodramatice la care am asistat, zilele acestea, in Parlament.

UPDATE Parlamentul adopta azi bugetul pe 2019: alocatii dublate de la 1 martie, bani taiati de la SRI la propunerea lui Dragnea pentru programele Vitamina D si Panorama / Deficitul bugetar, crescut la 2,76 pentru a sustine majorarea alocatiilor

Plenul reunit al Senatului si Camerei Deputatilor va acorda, vineri, vot final proiectelor legilor bugetului de stat si bugetului asigurarilor sociale de stat pe anul 2019. Deputatii au votat modificarea Legii privind plafoanele, care prevede marirea deficitului bugetar de la 2,55% la 2,76%, pentru a sustine financiar cresterea alocatiilor pentru copii.

UPDATE Parlamentul adopta azi bugetul pe 2019: alocatii dublate de la 1 martie, bani taiati de la SRI, la propunerea lui Dragnea, pentru programele Vitamina D si Panorama / Deficitul bugetar, crescut la 2,76%

Plenul reunit al Senatului si Camerei Deputatilor va acorda, vineri, vot final proiectelor legilor bugetului de stat si bugetului asigurarilor sociale de stat pe anul 2019. in aceasta dimineata, deputatii au votat modificarea Legii privind plafoanele, care prevede marirea deficitului bugetar de la 2,55% la 2,76%, pentru a sustine financiar cresterea alocatiilor pentru copii.

actualitate, 11:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )