Libnet.ro
UNICEF

01:05

Toate tichetele Rabla Plus au fost epuizate, pentru prima data in istoria programului. Noi fonduri de 15 milioane de lei, disponibile de luni

Adevărul Adevărul,
Toate tichetele Rabla Plus au fost epuizate, pentru prima data in istoria programului. Noi fonduri de 15 milioane de lei, disponibile de luni

Toate tichetele pentru persoane fizice disponibile in Programul Rabla Plus au fost epuizate pentru prima data in istoria programului, a anuntat, vineri, Ministerul Mediului, care precizeaza ca bugetul va fi suplimentat cu 15 milioane de lei. continuă pe Adevărul

Bugetul Programului Rabla Plus a fost suplimentat

Toate tichetele pentru persoane fizice disponibile in Programul Rabla Plus au fost epuizate pentru p.

PROGRAMUL RABLA PLUS. Anuntul facut de Ministerul Mediului

Toate tichetele pentru persoane fizice disponibile in Rabla Plus au fost epuizate dupa patru luni de la demararea programului si, ca atare, bugetul va fi suplimentat incepand de luni, 15.

Wall Street: Dow Jones a depasit valoarea de 27.000 de puncte pentru prima data in istorie

Indicele Dow Jones Industrial Average a atins un nivel record joi, depasind valoarea de 27. 000 de puncte, pentru prima data in istorie, dupa declaratiile presedintelui Rezervei Federale din SUA, Jerome Powell care a semnalizat ca ar putea fi implementata o politica monetara mai relaxata luna aceasta, relateaza CNBC.

ANALIZA CAPGEMINI PENTRU 2018 Averea celor mai mari bogatasi ai lumii a scazut pentru prima data in sapte ani

Averea celor mai bogati oameni din lume high-net-worth individual - HNWI) a scazut, in 2018, pentru prima data in ultimii sapte ani, potrivit World Wealth Report, analiza realizata de compania de consultanta Capgemini, care arata ca motivele scaderii sunt conflictele comerciale internationale, incertitudinea generata de Brexit si pierderile de pe burse.

Este insarcinata pentru prima data 10084;65039;: ii multumim lui Dumnezeu pentru minunatul dar (FOTO)

Fosta concurenta a unei cunoscute emisiuni este insarcinata pentru prima data, anunta WowBiz. Grigore si Mariana de la Mireasa pentru fiul meu vor fi parinti.

Viceprimar PSD, exclus din partid: Am fost sanctionat pentru ca am ales sa-mi pastrez coloana vertebrala

Viceprimarul municipiului Caracal, Octavian Stanescu, a anuntat marti ca a fost exclus din PSD si a afirmat ca a fost sanctionat pentru ca a ales sa nu plece capul in fata primarului Liviu.

Simona Halep, prima reactie dupa ce s-a calificat pentru prima data in finala de la Wimbledon. Ce a simtit la sfarsitul meciului

Simona Halep a invins-o pe Elina Svitolina cu scorul de 6-1, 6-3 si s-a calificat in finala de la Wimbledon pentru prima data in cariera. Constanteanca a urcat 3 locuri in ierarhia WTA dupa victoria din semifinale. Simona a oferit prima reactie la scurt timp dupa victoria in fata Elinei Svitolina. Simona Halep e cu .

Fenomen uluitor in plina vara. Locul din Romania unde a nins pentru prima data in luna iulie

Temperaturile scazute din noaptea de marti spre miercuri si vremea in continua schimbareau dus la aparitia ninsorii in Muntii Rodnei, a precizat, pentru AGERPRES, primarul orasului Borsa, Sorin.

Business report: Economia britanica a scazut pentru prima data in ultimii 7 ani; Deficitul contului curent iese in decor: Nota de plata - la toamna; Metroul de Drumul Taberei: au inceput lucrarile pentru devierea liniei 41

Povestea antreprenorului care a facut milioane transformand biserici in cluburi. A pierdut totul dar a luat-o de capat, iar astazi are o avere de peste 25 de milioane de euro. La doar 25 de ani. Subventii si stimulente financiare pentru firmele care angajeaza someri de peste 45 de ani, dar si tineri fara loc de munca. Firmele care angajeaza pe o perioada de cel putin doi ani.

O firma a fost amendata pentru discriminare dupa ce a expus fotografia unei femei cu picioarele desfacute, insotita de mesajul Deschis tot timpul

O firma a fost amendata cu 5. 000 de lei de Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii din cauza unui afis publicitar care infatisa o femeie cu picioarele desfacute, insotit de mesajul deschis tot timpul.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )