Libnet.ro
UNICEF

21:45

Cati bani face statul din tigari: 80% din pretul unui pachet ajunge la buget

Adevărul Adevărul,
Cati bani face statul din tigari: 80% din pretul unui pachet ajunge la buget

Producatorii de tigarete prezenti in tara noastra sunt cei mai mari contributori la bugetul de stat, in conditiile in care peste 80% din valoarea unui pachet de tigari sunt virati la stat sub forma de taxe, impozite si accize. continuă pe Adevărul

EXCLUSIV Cati bani ofera statul pentru inmormantarea persoanelor decedate din cauza COVID-19. Explicatii dupa acuzatiile potrivit carora se obisnuieste declararea decesului din cauza noului coronavirus, chiar daca moartea a survenit din alte motive

In contextul pandemiei cu noul coronavirus mai multe zvonuri au aparut in spatiul public potrivit carora, rudele persoanelor decedate din cauza COVID-19 din Romania ar primi un ajutor de inmormantare.

Cati bani s-au strans la Pilonul II. Sumele sunt cu 18,43% mai mari decat anul trecut

La 30 aprilie a. c. , fondurile de pensii private obligatorii inregistrau o crestere cu 18,43% fata de nivelul existent in luna similara a anului trecut, si cu 2,87% comparativ cu nivelul din luna anterioara, potrivit datelor Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF).

Cati bani a pierdut economia dupa inchiderea afacerilor pe timpul celor 2 luni de stare de urgenta

Economia a pierdut peste 30 de miliarde de euro din cifra de afaceri a companiilor in perioada starii de urgenta. Peste un milion de romani au intrat in somaj tehnic sau normal, previziunile oamenilor de afaceri fiind sumbre pentru a doua parte a anului.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )