Libnet.ro
UNICEF

19:17

Claudiu Nasui anunta unde vor ajunge banii Ministerului Economiei

Adevărul Adevărul,
Claudiu Nasui anunta unde vor ajunge banii Ministerului Economiei

Toate prioritatile Ministerului Economiei, Antreprenoriatului si Turismului sunt acoperite de bugetul alocat, iar daca vor mai fi alte nevoi, acestea vor fi acoperite la rectificare, a declarat, joi, la Parlament, ministrul Economiei, Claudiu Nasui. continuă pe Adevărul

Ministrul Economiei, despre pasaportul de vaccinare anti-COVID-19. Claudiu Nasui: Grecia si Israel vor sa ceara fie un test negativ, fie un test de anticorpi, fie vaccinul

Claudiu Nasui, ministrul Economiei, sustine ca unele state vor solicita anumite documente drept conditie de calatorie pentru strainii care vin in concediu. Spre exemplu, spune el, Grecia si Israel au precizat c.

Vor avea nevoie romanii de pasaport de vaccinare pentru a pleca la vara in Grecia? Raspunsul ministrului Claudiu Nasui

Ministrul Economiei, Claudiu Nasui, a declarat, joi, intr-un interviu exclusiv acordat Antena 3, ca prioritatea sa este turismul. Acesta a subliniat ca a avut discutii cu omologii sai din Grecia si Israel si ca oficialii respectivelor tari s-au declarat dispusi la dialog.

PSD va depune o motiune simpla impotriva ministrului Economiei, Claudiu Nasui. Sorin Grindeanu: Pentru bataia de joc la adresa antreprenorului roman (VIDEO)

Prim-vicepresedintele PSD, deputatul Sorin Grindeanu, a anuntat ca social-democratii vor depune o motiune simpla impotriva ministrului Economiei, Claudiu Nasui, pe care il acuza ca si-a batut joc de.

Mihai Ionescu, despre Claudiu Nasui: Aterizat din greseala, infatuat, nimic in comun cu economia, inchis ermetic in birou, refuza dialogul, nu are calitate de manager

Exportatorii se straduiesc de doua luni sa discute cu ministrul Economiei, Claudiu Nasui, potrivit lui Mihai Ionescu, presedinte executiv ANEIR, co-presedinte al Consiliului de Export. Problema ar fi ca ministrul a taiat bugetul de promovare prin care firmele participau la targurile internationale. in general, acolo se cunosc companiile din diferite tari, iar de multe ori se incheie contracte importante.

Claudiu Nasui acuza ca este atacat la minister de grupuri de interese:Mafia din sistem este puternica

Ministrul Economiei Claudiu Nasui a afirmat pe Facebook ca ar fi atacat de catre grupuri de interese dupa ce a oprit, potribit acestuia, aprobarea contractelor paguboase pentru stat din care se vede de la o posta ca se sifoneaza bani.

PSD depune motiune impotriva lui Claudiu Nasui. Reactia ministrului Economiei

PSD va depune in Parlament motiunea simpla impotriva ministrului Economiei, Claudiu Nasui, a anuntat, luni, prim-vicepresedintele social-democratilor, Sorin Grindeanu.

Ludovic Orban, despre ministrul Economiei, Claudiu Nasui: Trebuie o mai mare aplecare spre dialog si o solutionare mai rapida a problemelor (VIDEO)

Presedintele Camerei Deputatilor, Ludovic Orban, a declarat luni, intrebat daca exista nemultumiri referitoare la prestatia minsitrului Economiei, Claudiu Nasui, ca trebuie sa existe o reactie mai rapida.

Aproape 80.000 de noi doze de vaccin Moderna au ajuns in Romania. Unde vor fi distribuite in tara

200 doze de vaccin Moderna au sosit miercuri in tara, pe cale terestra, anunta Comitetul National de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinarea impotriva COVID-19 CNCAV). Noua transa de doze va fi impartita mai multor centre regionale din tara.

O noua taxa de 100 de lei pentru romani. Legea s-a votat azi, cum se vor da banii

Pana in prezent, conform OUG nr. 802013, pentru anumite decizii civile se percepeau anumite taxe pentru diferitele cauze in instanta. Este vorba de taxele pentru actiuni si cereri de despagubiri civile adresate instantelor. Conform articolului 7 din OUG nr. 802013, Actiunile privind stabilirea si acordarea de despagubiri pentru daunele morale aduse onoarei, demnitatii sau reputatiei .

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2395 seconds )