Libnet.ro
UNICEF

13:00

Companiile care vor restructurarea datoriilor au un termen limita

Adevărul Adevărul,
Companiile care vor restructurarea datoriilor au un termen limita

Companiile cu datorii de peste un milion lei la bugetul de stat la 31 decembrie 2018, aflate in dificultate financiara, trebuie sa depuna pana la 30 septembrie 2019 notificarea privind intentia de a aplica pentru masura de restructurare financiara. continuă pe Adevărul

Vodafone cere claritate din partea Guvernului la licitatia 5G: Vrem sa stim pe deplin care vor fi obligatiile noastre pentru urmatorii 15 ani

Vrem sa fim siguri ca atunci cand vom angaja investitii masive pentru spectrul radio n. a care va fi vandut la licitatia 5G) o vom face stiind deplin care sunt obligatiile noastre pentru urmatorii 15 ani. Ministerul Comunicatiilor si ANCOM ar trebui sa ofere claritate in privinta acestor obligatii, a declarat marti Murielle Lorilloux, directorul general al Vodafone Romania, intrebata despre temerile internationale legate de Huawei si apropiata licitatie 5G din Romania.

Mare atentie pentru romanii care vor sa calatoreasca in Spania! Se anunta cod portocaliu de ploi

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau doresc sa calatoreasca in Regatul Spaniei, Comunitatea Autonoma Andaluzia, provinciile Sevilla si Cordoba, ca.

Avertismentul MAE pentru cei care vor sa mearga in Grecia

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau doresc sa calatoreasca in Republica Elena ca autoritatile locale de resort au dispus intreruperea circulatiei.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )