Libnet.ro
UNICEF

22:30

CONSILIERUL PREZIDENTIAL COSMIN MARINESCU: Veniturile din bugetul pe 2019 - supraevaluate, iar cheltuielile -subevaluate

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CONSILIERUL PREZIDENTIAL COSMIN MARINESCU: Veniturile din bugetul pe 2019 - supraevaluate, iar cheltuielile -subevaluate

Veniturile din bugetul pe acest an sunt supraevaluate, iar cheltuielile sunt subevaluate, cifrele aratand ca banii din buget nu asigura plata tuturor pensiilor, a precizat, vineri, consilierul prezidential Cosmin Marinescu. continuă pe Ziarul Bursa

COSMIN MARINESCU, PRESEDINTIE: Bugetul - prognoze excesiv de optimiste, venituri supraevaluate

Consilierul prezidential Cosmin Marinescu a prezentat, astazi, la Palatul Cotroceni, o analiza cu privire la bugetul de stat pe acest an.

Cosmin Marinescu, consilier prezidential: Bugetul nu asigura destui bani pentru plata tuturor pensiilor

Bugetul pe anul 2019 ar putea sa nu asigure necesarul pentru plata tuturor pensiilor, deoarece Guvernul a subestimat cheltuielile, a declarat vineri Cosmin Marinescu, consilierul pe politici economice si sociale al presedintelui Klaus Iohannis.

Atac de la Cotroceni, la adresa Guvernului: Veniturile din buget sunt supraevaluate

Consilierul prezidential Cosmin Marinescu Departamentul Politici Economice si Sociale) sustine o declaratie de presa pe tema bugetului. Palatul Cotroceni transmite faptul ca veniturile din buget sunt.

Cosmin Marinescu: Prognozele macroeconomice aflate la baza bugetului sunt exagerat de optimiste

Solicitarea Presedintiei Romaniei exprima preocuparea ca Romania sa beneficieze de un buget sustenabil, solid, care sa asigure Romaniei predictibilitate si stabilitate. Tn legatura cu analiza Bugetului ma voi referi si la unele elemente specifice cum ar fi cheltuielile cu pensiile. Prognozele macroeconomice aflate la baza bugetului sunt exagerat de optimiste, a spus vineri consilierul pe probleme economice ale Presedintelui, Cosmin Marinescu.

Presedintie: Prognoze excesiv de optimiste pentru buget

Consilierul prezidential Cosmin Marinescu a prezentat, vineri, la Palatul Cotroceni, o analiza cu privire la bugetul de stat pe acest an, sustinand ca prognozele macroeconomice ale Guvernului sunt excesiv de optimiste, veniturile bugetare.

Ministrul Muncii, reactie dupa ce consilierul lui Iohannis a criticat Bugetul pe 2019

Ministrul Muncii a dat o replica acida dupa ce presedintele Romaniei a transmis prin intermediul consilierului prezidential pe probleme economice, Cosmin Marinescu, ca din calculele Administratiei Prezidentiale.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2405 seconds )