Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cresterea economica de anul trecut, mult mai mica decat cea estimata de Guvern

Adevărul Adevărul,
Cresterea economica de anul trecut, mult mai mica decat cea estimata de Guvern

Datele publicate luni de Institutul National de Statistica indica o crestere economica pe anul 2018 de numai 4,1 puncte procentuale, cu 1,4% mai mica decat cea estimata de Guvern, la momentul in care a fost construit bugetul pe anul trecut. continuă pe Adevărul

Cresterea economica din 2018, confirmata de INS

Institutul National de Statistica INS) a confirmat, luni, cresterea de 4,1% a economiei romanesti anul trecut, serie bruta, fata de 2017. in februarie, INS a publicat primele date provizorii referitoare la.

BANCA MONDIALA: Ritmul de crestere economica a incetinit la 3,1%, anul trecut, in Europa si Asia Centrala

Banca Mondiala: in 2017, aproximativ 116 milioane de adulti din regiunea Europa si Asia Centrala nu aveau un cont bancar, cei mai multi traind in Rusia, Turcia, Uzbekistan, Ucraina si Romania Ritmul de crestere economica a incetinit la 3,1%, anul trecut, in Europa si Asia Centrala si se estimeaza ca va ajunge la 2,1% in 2019, in contextul incetinirii cresterii economice globale si al perspectivelor incerte, potrivit documentului Noutati economice pentru Europa si Asia Centrala Economic Update for Europe and Central Asia) al Bancii Mondiale, dat publicitatii vineri.

Simona Halep poate da lovitura vietii, daca reuseste sa-si apere titlul castigat anul trecut la Roland Garros

Simona Halep a castigat anul trecut la Roland Garros primul si singurul ei titlu de Grand Slam, dupa o finala cu Sloane Stephens.

Perspective sumbre: Cresterea economica ar putea incetini la 2,8% in 2019. wageledgrowth si-a atins limitele

Ritmul de crestere economica din Romania ar putea incetini la 2,8% in 2019 si la 1,8% in 2020, arata raportul trimestrial realizat de specialistii UniCredit Bank Romania. Acestia dau vina pe efectele negative ale masurilor fiscale ad-hoc, dar si pe o crestere mai lenta a creditarii si a cererii externe.

FOTOGALERIE Copacii care au pierdut lupta cu toaletarea: Arbori de pe mai multe bulevarde din Bucuresti, taiati barbar anul trecut de autoritatile locale, s-au uscat

Mai multi arbori de pe bd. Regina Elisabeta si bulevardul Aviatorilor s-au uscat dupa ce in urma cu un an sau doi au fost toaletati barbar de autoritatile locale. Asta demonstreaza inca o data ca felul in care primariile din Bucuresti gestioneaza aceasta problema este gresit si da dreptate specialistilor si cetatenilor care cer autoritatilor sa opreasca masacrarea copacilor si sa toaleteze responsabil.

Notificari GDPR false si phishing in numele unor companii precum Microsoft sau Facebook, descoperite in 120 de milioane de e-mail-uri spam anul trecut

Tehnicile de spam si phishing sunt inca foarte folosite de catre infractorii cibernetici pentru atacuri asupra companiilor, potrivit raportului Kaspersky Lab Spam si phishing in 2018. Raportul arata ca infractorii cibernetici au recurs la mai multe trucuri in 2018, avand 120 de milioane de tentative de atacuri prin e-mail-uri. Infractorii au facut si mai multe eforturi pentru a imita mesaje autentice de business si au pretins ca reprezinta mari companii de tehnologie.

CEDO a pronuntat anul trecut 33 de hotarari in privinta Moldovei

Pe parcursul anului trecut, Curtea Europeana a Drepturilor Omului a pronuntat 33 de hotarari in privinta Republicii Moldova si 34 de decizii de inadmisibilitate. Dintre cele 33 de hotarari pronuntate, sase au fost in privinta Republicii Moldova si a Federatiei Ruse, fiind constatata incalcarea drepturilor cetatenilor din stanga Nistrului.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )