Libnet.ro
UNICEF

17:45

Florin Citu: Economia Romaniei va iesi din aceasta criza mai bine decat ne asteptam. Avem solutii dupa varful crizei sanitare

Adevărul Adevărul,
Florin Citu: Economia Romaniei va iesi din aceasta criza mai bine decat ne asteptam. Avem solutii dupa varful crizei sanitare

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, se arata optimist in ceea ce priveste revenirea economiei romanesti dupa perioada de criza sanitara. El spune ca multe IMM-uri s-au reorientat la situatia economica actuala si platesc taxe, incasarile la bugetul de stat luna aceasta fiind putin sub nivelul aceleiasi perioade a anului trecut. continuă pe Adevărul

Citu: Economia Romaniei va iesi din aceasta criza mai bine decat ne asteptam

Minsitrul de Finante este optimist. Florin Citu spune ca economia Romaniei va iesi din aceasta criza mai bine decat ne asteptam, iar impactul crizei coronavirusului, asa cum arata datele, a fost mai mic decat in alte tari.

Florin Citu afirma ca agentia de rating Fitch a pastrat rating-ul Romaniei

Ministrul Finantelor Florin Citu afirma ca Agentia de rating Fitch a pastrat rating-ul Romaniei, dar a scazut perspectiva, iar inrautatirea perspectivei este un avertisment clar dat de agentia de rating populistilor din Parlament.

Ministrul Florin Citu: Agentia Fitch a pastrat rating-ul Romaniei, ceea ce arata increderea pe care o are in masurile luate de Guvern, dar a inrautatit perspectiva, intr-un avertisment dat populistilor din Parlament

Florin Citu, ministrul Finantelor Publice, a anuntat ca agentia de evaluare financiara Fitch a pastrat rating-ul Romaniei, ceea ce arata increderea pe care o are in masurile luate de Guvernul Orban, da.

La cat va ajunge somajul in Romania in acest an. Studiul care arata cum va fi afectata economia Romaniei

Economistii au vesti proaste. Somajul in tara noastra se va dubla in 2020 an fata de 2019, in contextul epidemiei de coronavirus. in plus, economia Romaniei va scadea cu aproape 6%, iar deficitul bugetar va ajunge la 8% din PIB, mai mare decat cel prognozat de ministrul Finantelor. La cat va ajunge somajul in Romania .

Cum interpreteaza Florin Citu revizuirea de catre Fitch a perspectivei Romaniei: Este un avertisment clar dat populistilor din Parlament

Agentia de rating Fitch a pastrat rating-ul Romaniei dar a scazut perspectiva. in conditiile crizei prin care trece astazi economia globala pastrarea rating-ului arata increderea pe care o are agentia de rating in masurile luate de acest guvern, scrie ministrul Finantelor pe contul sau de Facebook. Ministrul spune ca inrautatirea perspectivei este un avertisment clar dat de agentia de rating populistilor din Parlament.

VIDEO Lupta impotriva COVID-19: Mai multe vedete din fotbal au adus un omagiu personalului sanitar, pe site-ul FIFA

Federatia internationala de fotbal FIFA) a publicat sambata un videoclip pe retelele de socializare, in care mai multe vedete ale sportului rege aduc un omagiu personalului sanitar aflat in prima linie a luptei impotriva pandemiei de coronavirus, informeaza Agerpres. Acest adversar invizibil a bulversat vietile noastre, afirma Pele pe site-ul FIFA. insa, datorita curajului si devotamentului tuturor profesionistilor din sanatate, vom iesi mai puternici din aceasta criza. Va multumesc tuturor, din toata inima mea, a mai spus Regele.

Agentia de rating Fitch avertizeaza Romania. Ministrul Florin Citu vede vinovatii peste gard

Ceea ce ne asteptam se intampla. Agentiile internationale de rating incep sa puna la colt Romania, pentru ca nici actualul guvern nu pune punct dezmatului bugetar, iar deficitele o iau razna si din cauza crizei prin care trecem. in loc sa vada greselile din propria ograda, ministrul Citu vede vinovatii in alta parte. in parlament, la opozitie, oriunde numai in ministerul sau nu.

PSD: Guvernarea PNL ingroapa economia Romaniei!

PSD trage un semnal de alarma dupa ce agentiile de rating dau note cu minus Romaniei. Social-democratii sustine ca guvernarea PSD ingroapa economia tarii. Anuntul a fost postat pe contul de Facebook.

Digi24 ANALIZA: Cu ce probleme psihice vom iesi din izolare. Se va observa o rata a cresterii psihozelor, violentei si a tentativelor suicidare

Izolarea in vremea pandemiei este adesea o experienta neplacuta. Separarea de cei apropiati, pierderea libertatii, nesiguranta privind stadiul bolii si plictiseala pot, uneori, crea efecte dramatice. in actualul context de restrictii, unii experti apreciaza ca traim in cel mai mare experiment psihologic din toate timpurile. Am putea vedea pe termen lung efectele cele mai toxice ale izolarii, daca nu vom lua masuri pentru a le atenua.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )