Libnet.ro
UNICEF

21:45

FLORIN CITU: incasarile la buget din aprilie si perspectiva pe lunile viitoare arata bine

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
FLORIN CITU: incasarile la buget din aprilie si perspectiva pe lunile viitoare arata bine

Incasarile la bugetul general consolidat pe luna aprilie si perspectiva pentru lunile urmatoare, bazate pe ce au declarat companiile ca au de plata, arata bine, a declarat ieri Florin Citu, ministrul Finantelor Publice, in cadrul unei conferinte de presa. Citu a spus ca la nivelul primelor patru luni din an s-au depasit incasarile din perioada similara a anului trecut. continuă pe Ziarul Bursa

FLORIN CITU: incasarile la buget din aprilie si perspectiva pe lunile viitoare arata bine

Incasarile la bugetul general consolidat pe luna aprilie si perspectiva pentru lunile urmatoare, bazate pe ce au declarat companiile ca au de plata, arata bine, a declarat ieri Florin Citu, ministrul Finantelor Publice, in cadrul unei conferinte de presa. Citu a spus ca la nivelul primelor patru luni din an s-au depasit incasarile din perioada similara a anului trecut.

Florin Citu, ministrul Finantelor: Nu vor exista intarzieri la plata pensiilor si salariilor. incasarile sunt mai bune decat anul trecut, dar cheltuielile au crescut foarte mult. inca nu am trecut peste hop

Florin Citu, ministrul Finantelor Publice, a sustinut o conferinta de presa, marti, in care a facut o noua seriede precizari cu privire la situatia economica din Romania, dar si la reactia pe care.

Florin Citu: Rolul amenzilor date in perioada starii de urgenta nu a fost de a aduce bani la buget. Oricum, nu au fost platite foarte multe dintre ele (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat miercuri, intr-o interventie telefonica in cadrul Stirilor B1 TV, ca rolul amenzilor aplicate in cazul celor care nu au respectat restrictiile de circulatie.

VIDEO Florin Citu: Ne-am imprumutat mai ieftin cu un punct procentual decat PSD, in aprilie. Pe ce s-au cheltuit banii. Resursele in perioada urmatoare trebuie directionate in industrie. Se asteapta la o apreciere a leului

Ne-am imprumutat mai ieftin cu un punct procentual decat PSD, in aprilie 2020, comparativ cu aprilie 2019, a declarat Florin Citu, ministrul Finantelor Publice, intr-o conferinta de presa. El explica si pe ce s-au dus banii.

FLORIN CITU: in aprilie 2020 am finantat deficitul bugetar la o dobanda medie de 3,5% pe an

Deficitul bugetar a fost finantat in aprilie la o dobanda medie de 3,5% pe an, fata de 4,5% in aceeasi luna din 2019, banii economisiti fiind alocati catre sanatate, somaj tehnic, investitii, afirma ministrul Finantelor, Florin Citu.

FLORIN CITU: Am discutat cu premierul prelungirea somajului tehnic

Somajul tehnic ar putea fi prelungit, pentru anumite categorii, si dupa 15 mai, dar nu se stie care va fi cuantumul, daca se va umbla la el, a declarat miercuri ministrul Finantelor, Florin Citu, la Radio Romania Actualitati.

FLORIN CITU: Singurul risc pe care il vad ca economia sa nu revina rapid este populismul

Singurul risc pentru ca economia nationala sa nu revina pe crestere din trimestrul trei al acestui an este populismul, considera ministrul finantelor publice Florin Citu. Acesta a prezentat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, scenariile privind revenirea economiei dupa pandemia de coronavirus.

Florin Citu: Somajul tehnic va fi prelungit pentru anumite categorii dupa 15 mai. Ce spunde despre cresterea pensiilor

Somajul tehnic va fi prelungit pentru anumite categorii de persoane, dupa 15 mai, a anuntat, miercuri, Florin Citu, ministrul Finantelor Publice. Acesta a mentionat ca va pregati si scenariile de risc in legatura cu cresterea punctului de pensie cu 40%.

Florin Citu: Somajul tehnic va fi prelungit pentru anumite categorii dupa 15 mai Despre pensii: Este presiune pe finantare in Romania (...) O sa prezint Guvernului ce se poate face, cat se pot creste

Somajul tehnic o sa fie prelungit pentru anumite categorii dupa 15 mai, a anuntat, miercuri, Florin Citu, ministrul Finantelor Publice, la Radio Romania Actualitati. Fiind intrebat de cresterea pensiilor cu 40%, a reamintit ca va face cateva scenarii pe care le va prezenta Guvernului pentru ca este presiune pe finantare in Romania.

Ludovic Orban, chemat la raport in Parlament pe 18 mai. Cand vin sa dea explicatii Nelu Tataru si Florin Citu

Premierul Ludovic Orban a fost chemat la Ora Guvernului, pe 18 mai, pentru a vorbi de masurile luate de Executiv de cand a fost decretata starea de urgenta. De asemenea, in Parlament vor veni cu o saptamana inainte si ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, si ministrul de Finante, Florin Citu.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )