Libnet.ro
UNICEF

10:30

Guvernul intentioneaza sa plateasca de doua ori mai mult decat in 2020 pentru agentiile de rating

Hotnews Hotnews,
 Guvernul intentioneaza sa plateasca de doua ori mai mult decat in 2020 pentru agentiile de rating

Ca orice stat, Romania plateste bani catre agentiile de rating pentru evaluarea riscului de tara. Bugetul alocat pentru 2021 este cu 216% mai mare decat executia pe 2020 la acest capitol. Practic, in acest an s-au alocat 7,88 milioane lei, conform proiectului de buget. continuă pe Hotnews

VIDEO SUA: Frigul si lipsa apei coplesesc spitalele din Texas mai mult decat pandemia Covid

Frigul si lipsa apei coplesesc spitalele din statul american Texas mai mult decat pandemia de Covid-19. Un medic declara ca nu a avut niciodata o saptamana mai grea ca aceasta, din cauza valului de ger care a paralizat sudul tarii.

Loredana Groza, imagini mai mult decat indecente in costum de baie. Pozitiile astea sunt ireale

Loredana Groza incinge atmosfera urmaritorilor sai din mediul online. Celebra cantareata e foarte mandra de sacrificiile pe care le face pentru a avea un corp perfect odata cu trecerea anilor. Imaginile recente cu solista in costum de baie au surprins pe toata lumea. Fotografiile sunt destul de picante. Loredana Groza, noi fotografii picante in costum .

Florin Citu: Bugetul din Educatie nu ajunge la 6% din PIB, dar suntem la mai mult decat am cheltuit anul trecut, cand a fost o suma-record in orice sector vreau sa incepem sa legam resursele de rezultate

Prim-ministrul Florin Citu sustine ca in 10 ani de ziles-au indreptat catre sectorul Educatiei circa 60 de miliarde de euro si i-a intrebat pe romani daca simt ca acesti bani s-au dus catre.

Alimentul care ingrasa mai mult decat zaharul. Dr. Mihaela Bilic: in realitate, reprezinta o capcana

Are o capacitate mare de indulcire, este sanatoasa, insa reprezinta o capcana dulce, asa cum o numeste medicul nutritionist Mihaela Bilic.

Dr. Mihaela Bilic spulbera un nou mit, vorbind despre alimentul sanatos care ingrasa mai mult decat zaharul

Nutritionistul Mihaela Bilic atrage atentia asupra unui aliment care ingrasa mai mult decat zaharul, dar care de multe ori este considerat, in mod gresit, un bun inlocuitor al acestuia.

Raluca Turcan: 1,4 milioane de salariati din sistemul privat au salariul minim pe economie. De 7 ori mai multi decat la stat

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, afirma 1,4 milioane de salariati din sistemul privat au salariul minim pe economie, cifra fiind de sapte ori mai mare decat numarul bugetarilor care au salariul minim pe economie. Turcan recunoaste ca salariul minim este mic, dar fost stabilit un cuantum pe care mediul privat a considerat ca-l poate sustine.

Florin Citu: Daca economia Romaniei are o performanta foarte buna anul acesta, atunci pensiile vor creste mai mult (VIDEO)

Florin Citu a explicat, joi, intr-o conferinta de presa, ca pensiile vor creste mai mult decat s-a estimat, daca economia Romaniei va performa anul acesta. Pensiile vor creste cu rata medie anuala a.

Sporurile de 85% din Justitie si Sanatate, in vizorul ministrului Muncii. Ce alti bugetari castiga de 2-4 ori mai mult decat presedintele Iohannis

Exista categorii de angajati platiti din bugetul statului care au sporuri de 85% din salariul de baza, a spus ministrul Muncii Raluca Turcan. Oficialul a facut referire si la salariile uriase din alte institutii, precum cele de la ANRE si ASF.

Temperaturi mai ridicate decat cele normale, in luna martie, potrivit meteorologilor

Luna martiee vine cu temperaturi ridicate, mult mai mari decat cele obisnuite pentru aceasta perioada a anului, anunta meteorologii. Temperaturile ridicate se vor mentine pe tot parcursul lunii martie. De.

Fenomenul grav care omoara zeci de mii de oameni anual. E mai periculos decat covid-19?!

Oamenii de stiinta au atras atentia guvernelor, intrucat un fenomen a reusit sa provoace zeci de mii de decese anul trecut, chiar si in vreme de pandemie. Fenomenul grav care omoara zeci de mii de oameni anual Aceste tragedii au avut loc in cele mai populare cinci orase ale lumii, chiar si in ciuda masurilor .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )