Libnet.ro
UNICEF

01:05

Jurnalul de economie, cu Daniel Apostol. Bani mai multi, preturi mai mari

Antena3 Antena3,
Jurnalul de economie, cu Daniel Apostol. Bani mai multi, preturi mai mari

Daniel Apostol a vorbit la Jurnalul de economie despre bugetul fugarit de inflatie. Conform Institutului National de Statistica, preturile de consum in luna iulie 2019, comparativ cu cele din iulie anul trec. continuă pe Antena3

Fermierii vor primi mai multi bani pentru reducerea accizei la motorina utilizata in agricultura

Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale MADR) a elaborat un proiect de Hotarare prin care vre.

Mai multi bani pentru tichetele de masa. Ce valoare vor avea, daca se adopta aceasta lege

Un proiect legislativ propune mai multi bani pentru tichetele de masa, dat fiind ca valoarea unuia, din prezent, nu ajunge pentru achizitia unei mese de pranz. Ce valoare vor avea, daca se adopta aceasta lege? Mai multi bani pentru tichetele de masa. Ce valoare vor avea, daca se adopta legea? Valoarea tichetelor de masa este .

Problema tuturor utilizatorilor de telefoane mobile care folosesc aceste cartele. Tot mai multi romani se vor lovi de legea controversata

O noua lege impune niste lucruri care i-a socat pe toti utilizatorii de anumite cartele telefonice. Ordonanta a fost deja atacata la Curtea Constitutionala a Romaniei. Despre ce cartele este vorba mai exact si cum ii afecteaza pe detinatorii lor? Iata ce arata cumunicatul oficial! Lege controversata! Sunt vizati utilizatorii de anumite cartele telefonice Avocatul .

Tot mai multi muncitori asiatici ajung in spitalele romanesti, unde nimeni nu poate comunica cu ei din cauza barierei lingvistice Ministrul Muncii sustine ca situatie i-a fost semnalata, in premiera, de B1.RO

EXCLUSIV ONLINE Situatie dramatica la sectia de primiri urgente Brasov. Din ce in ce mai multi muncitori straini ajung la spital, iar medicii nu pot comunica cu ei. Muncitorii vin din Venezuela, Vietnam sau.

Dancila a eliberat din functie mai multi secretari de stat

Premierul Viorica Dancila a eliberat din functie mai multi secretari de stat, precum si pe secretaru.

Viorica Dancila a eliberat din functie mai multi secretari de stat

Premierul Viorica Dancila a eliberat din functie mai multi secretari de stat, precum si pe secretarul general adjunct al Guvernului Andreea Ioana Lambru.

Dancila a eliberat din functie mai multi secretari de stat ai ALDE

Premierul Viorica Dancila a eliberat din functie mai multi secretari de stat ai ALDE, potrivit unor hotarari publicate in Monitorul Oficial. Printre acestia se numara si Andreea Lambru, secretarul adjunct al Guvernului. Deciziile vin la aproape trei saptamani de cand ALDE a iesit de la guvernare.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )