Libnet.ro
UNICEF

23:00

LIVIU DRAGNEA: Este doar dorinta lui Iohannis de a intarzia aprobarea bugetului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LIVIU DRAGNEA: Este doar dorinta lui Iohannis de a intarzia aprobarea bugetului

Bugetul a fost construit foarte bine si foarte riguros, vointa sefului statului fiind de a intarzia cat mai mult aprobarea bugetului de stat pentru a face cat mai mult rau Romaniei, a afirmat astazi presedintele PSD, Liviu Dragnea. continuă pe Ziarul Bursa

Liviu Dragnea: Alocatiile vor creste cand Iohannis promulga bugetul

Liviu Dragnea a avut o prima reactie, miercuri, la Parlament, dupa ce Curtea Constitutionala a respins sesizarea lui Klaus Iohannis pe Legea bugetului pe 2019, stabilind ca actul normativ este.

Liviu Dragnea, atac dur la presedinte pe buget: Klaus Iohannis nu e seful statului! Nu avem ce sa modificam pentru ca a fost construit foarte bine (VIDEO)

Liviu Dragnea a criticat, sambata, decizia presedintelui Klaus Iohannis de retrimite bugetul de stat inapoi la Parlament pentru a fi modificat. Presedintele PSD a sustinut ca proiectul nu va suferi nicio.

Liviu Dragnea, dupa decizia CCR: Cand Iohannis va promulga bugetul, Guvernul va adopta o ordonanta ca sa mareasca alocatiile (VIDEO)

Liviu Dragnea a dat asigurari, miercuri, dupa decizia CCR privind bugetul si plafoanele bugetare ca alocatiile copiilor vor fi marite imediat ce presedintele Iohannis va promulga bugetul pe 2019. Alocatiile.

Liviu Dragnea, privind infringement din cauza gazelor naturale: N-o sa fiu de acord niciodata ca romanii sa plateasca facturi cu pretul pana la cer

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, sambata, pe tema procedurii de infrigement impotriva Romaniei pe directiva privind gazele naturale, ca nu este de acord ca romanii sa plateasca facturi cu pretul.

Liviu Dragnea: Nu mai vrem sa funtioneze acest sistem care a corupt Justitia

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat ca increderea in actul de justitie este afectata de faptul ca un serviciu secret si anume SRI are protocoale secrete cu inalta Curte de Casatie si Justitie, cu.

Liviu Dragnea: Nu mai vrem sa functioneze acest sistem care a corupt Justitia

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat ca increderea in actul de justitie este afectata de faptul ca un serviciu secret si anume SRI are protocoale secrete cu inalta Curte de Casatie si Justitie, cu.

Liviu Dragnea, discutii de ultima ora cu oficialii BNR

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, s-a intalnit, joi dupa-amiaza, cu prim-viceguvernatorul BNR, Florin Georgescu. Discutiile vin dupa o serie de certuri si acuze intre Guvern si Banca Nationala. Este.

Orban (PNL): Tariceanu a ajuns baiat de mingi la Dragnea. Este pierdut iremediabil in mocirla

Ludovic Orban lanseaza un atac dur la adresa lui Tariceanu. Seful PNL il catalogheaza pe seful ALDE ca fiind baiat de mingi al lui Liviu Dragnea, motiv pentru care s-a pierdut iremediabil in.

Liviu Dragnea: Noi am vrut in Uniunea Europeana pentru o viata mai buna, nu pentru a ne intoarce la frica si teroare

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat sambata, la Slobozia, ca romanii au vrut in Uniunea Europeana pentru o viata mai buna si pentru libertate, nu pentru a se intoarce la frica si teroare.

Liviu Dragnea anunta modificarea OUG 114: in ce domenii vor avea loc schimbarile

Ordonanta de urgenta 114, care a provocat un haos in economie, va suferi modificari. O spune chiar liderul PSD, Liviu Dragnea. Acesta a dat asigurari ca schimbarile vor fi facute dupa ce se vor gasi solutii.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )