Libnet.ro
UNICEF

11:15

Olguta Vasilescu: Este nevoie de doar 15 miliarde de lei pentru a sustine noua lege a pensiilor in 2022

Adevărul Adevărul,
Olguta Vasilescu: Este nevoie de doar 15 miliarde de lei pentru a sustine noua lege a pensiilor in 2022

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a anuntat ca, potrivit estimarilor, statul va trebui sa suplimenteze bugetul de pensii cu 15 miliarde de lei, in anul 2022, adica la fel ca in anul 2016, in conditiile in care pensiile se dubleaza. continuă pe Adevărul

Olguta Vasilescu: Este nevoie de doar 15 miliarde de lei pentru a sustine noua lege a pensiilor in 2022. Ce pensii pot ajunge la 8.100 lei

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a anuntat ca, potrivit estimarilor, statul va trebui sa suplimenteze bugetul de pensii cu 15 miliarde de lei, in anul 2022, moment in care unele pensii pot ajunge la 8. 100 lei lunar.

Ministrul Muncii spune ca dublarea pensiilor presupune o suplimentare a bugetului de pensii cu doar 15 miliarde de lei

Bugetul de pensii va trebui suplimentat cu 15 miliarde de lei in 2022, in conditiile in care pensiile vor fi dublate, dupa ce vor fi recalculate in baza noii legi, a declarat, vineri, ministrul Muncii si Justitiei Sociale, Olguta Vasilescu, intr-o.

Olguta Vasilescu: Este exclus sa se elimine salariul minim; masura nu exista n programul de guvernare

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, si-a exprimat o parere personala, mai apropiata de mediul de afaceri, atunci cand a vorbit de eliminarea salariului minim in sectorul privat, insa aceasta masura este exclusa, nefiind in programul de guvernare, a declarat luni, la Romania TV, ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, potrivitAgerpres.

UPDATE Noua Lege a pensiilor: Cheltuielile cu pensiile vor creste cu 130%, n 2022, la 140 miliarde lei. Ministrul Muncii sustine ca vor creste ncasarile, iar Bugetul de pensii ar trebui suplimentat doar cu 15 miliarde lei

Cheltuielile cu pensiile, la bugetul asigurarilor sociale de stat, vor creste cu 11% in 2019, daca noua lege a pensiilor va intra in vigoare in forma actuala, conform datelor din proiect. Astfel, de la 60,7 miliarde lei in acest an, vor ajunge la 67,4 miliarde lei in 2019. UPDATE Ministrul Muncii sustine ca statul va trebui sa suplimenteze bugetul de pensii cu 15 miliarde de lei, in anul 2022, estimandu-se, in paralel, o crestere a incasarilor la Bugetul Asigurarilor Sociale de Stat, generata de cresterea salariilor, a numarului de angajati, dar si a gradului de colectare, ca urmare a intoarcerii sarcinii fiscale.

Ministerul Muncii nu poate sa ofere o cifra privind impactul noii Legi a pensiilor n buget. Totusi, potrivit calculelor noastre, acesta ar putea depasi 120 miliarde lei

Punctul de pensie va fi de 1. 265 lei in 2019, urmand a ajunge la 4. 256 lei in 2021, potrivit liderului PSD, Liviu Dragnea. Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, urmeaza sa prezinte maine noua Lege a pensiilor. Ea a spus ca impactul asupra bugetului va fi dublu, dar institutia pe care o conduce sustine ca nu se stie exact cat vor costa. Practic, un calcul simplu ne arata ca cifra ar fi undeva in jur de 120 miliarde lei, suma pentru care Ministerul Finantelor va trebui sa gaseasca surse de finantare.

Olguta Vasilescu, despre noua lege a pensiilor. Ce conditii trebuie sa indeplinesti pentru o pensie fara penalizari

Ministrul Muncii, Olguta Vasilescu, a precizat ca noua lege a pensiilor prevede ca, pentru o pensie fara penalizari, este nevoie de un stagiu de cotizare de 35 de ani si o limita de varsta pentru pensionare de.

Olguta Vasilescu, despre noua lege a pensiilor: Pentru o pensie fara penalizari trebuie sa ai 65 de ani si 35 de ani de contributii

Ministrul Muncii, Olguta Vasilescu, a precizat luni noaptea, la Romania TV, ca noua lege a pensiilor prevede ca, pentru o pensie fara penalizari, este nevoie de un stagiu de cotizare de 35 de ani si o limita de varsta pentru pensionare de 65 de ani.

Lia Olguta Vasilescu, anunt de ultima ora: Nicio pensie nu va scadea. 15 ani, durata minima de contributii

Lia Olguta Vasilescu a venit cu noi precizari despre noua lege a pensiei. Ministrul muncii a spus ca 15 ani este durata minima de contributii. Stire in curs de actualizare .

Olguta Vasilescu explica legea pensiilor. Romanii trebuie sa aiba vechimea minima de 15 ani pentru a iesi la pensie

Lia Olguta Vasilescu, a explicat noua lege a pensiilor. Ministrl Muncii a prezentat regula generala pentru calcularea pensiei minime. La vechimea minima de 15 ani, o persoana primeste 45% din salariul minim.

Lia Olguta Vasilescu despre protest: Nu cred ca acolo este Diaspora. Care sunt nemultumirile? Ca eu nu aud decat o injuratura!

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a afirmat, vineri seara, ca mitingul din Piata Victoriei este unul ilegal si ca Jandarmeria trebuie sa-si faca datoria. De asemenea, a spus ca nu crede ca oamenii din strada sunt romani din Diaspora. Vasilescu a sustinut ca din zona Olteniei, de exemplu, s-au platit microbuze, autocare, de la partidele politice si a intrebat: Care sunt nemultumirile? Ca eu nu aud decat o injuratura!.

ştiri din Economie

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )