Libnet.ro
UNICEF

07:00

Postarea lui Citu despre avizele CES a fost verificata. Factual: Afirmatia lui Florin Citu este falsa

Hotnews Hotnews,
 Postarea lui Citu despre avizele CES a fost verificata. Factual: Afirmatia lui Florin Citu este falsa

Premierul Florin Citu a dat joi de inteles, printr-o postare pe Facebook, ca bugetul a primit in perioada PSD avize pozitive de la Consiliul Economic si Social CES), acuzand institutia ca este un consiliu politic. Factual. ro a verificat declaratia premierului uitandu-se pe documentele oficiale si a concluzionat: Afirmatia lui Florin Citu este falsa. continuă pe Hotnews

Florin Citu, despre companiile de stat: Unele au fost tinute in viata doar pentru a fi capusate. Ori le facem performante, ori ele se vor inchide. Cele care nu fac reforma nu vor primi subventii

Prim-ministrul Florin Citu a subliniat ca isi doreste companii de stat performante si profitabile, care sa plateasca salarii mari si impozite, si a oferit drept exemplu negativ situatiile de la Oltchim si.

Citu, despre rapoartele privind incendiile de la Matei Bals si Piatra Neamt: Daca exista probleme de natura penala, ele vor merge exact catre institutiile respective

Premierul Florin Citu a declarat, intrebat daca a primit rapoartele Corpului de Control privind incendiile de la Institutul Matei Bals si Spitalul Judetean din Piatra Neamt, ca a cerut sa fie reanalizata situatia la Piatra Neamt si ca a primit raportul privind ce s-a intamplat la Matei Bals, iar unele lucruri au fost demarate. El a adaugat ca in cazul in care exista probleme de natura penala, ele vor merge exact catre institutiile respective.

Citu, despre sporuri: Obiectivul meu nu este de a elimina. Vrem sa facem legatura intre performanta si venituri

Premierul Florin Citu a afirmat, vineri seara, dupa sedinta de Guvern, ca scopul nu este de a elimina sporurile, ci de a face legatura intre veniturile bugetarilor si performanta.

CITU, DESPRE SUBVENTIA PENTRU TRANSPORTUL STUDENTILOR: Nu exista nimic gratuit pe lumea asta

Premierul Florin Citu a declarat joi ca nu exista nimic gratuit pe lumea asta, adaugand ca in Uniunea Europeana, in afara de Luxemburg, Romania este singura tara unde exista gratuitate de 100% pentru transportul studentilor.

Citu, despre pensiile speciale: Vor disparea cu reforma sistemului de pensii

Premierul Florin Citu a declarat, joi seara, ca pensiile speciale vor disparea odata cu reforma sistemului de pensii, cand toate pensiile vor fi bazate pe contributivitate. Citu sustine ca este necesara o reforma a intregului sistem de pensii, pentru ca, in 15 ani, cei care vor lucra nu vor mai putea sa plateasca pentru cei care vor iesi la pensie.

Citu, despre remaniere: Premierul evalueaza performanta ministrilor si executia bugetara in vara, apoi luam decizia

Premierul Florin Citu a declarat, marti, faptul ca nu ar vrea sa discute despre o posibila remaniere pana in vara, moment in care va exista o evaluare a sa asupra activitatii fiecarui ministru si a executiei bugetare.

Florin Citu, despre pasaportul de vaccinare: Am vazut discutiile in spatiul public, nu cred ca este momentul Suntem in plina campanie de vaccinare

Premierul Florin Citu a declarat canu s-a discutat oficial in Guvern despre pasaport de vaccinare. Acesta a mai adaugat ca nu crede ca estemomentul pentru ca suntem in plina campanie de.

Florin Citu, despre pasaportul de vaccinare: Am vazut discutiile in spatiul public, nu cred ca este momentul Suntem in plina campanie de vaccinare (VIDEO)

Premierul Florin Citu a declarat canu s-a discutat oficial in Guvern despre pasaport de vaccinare. Acesta a mai adaugat ca nu crede ca estemomentul pentru ca suntem in plina campanie de.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )