Libnet.ro
UNICEF

21:45

PRIMELE CINCI LUNI ALE ANULUI: Bugetul general consolidat - deficit de 14,7 miliarde lei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PRIMELE CINCI LUNI ALE ANULUI: Bugetul general consolidat - deficit de 14,7 miliarde lei

Executia bugetului general consolidat, conform datelor operative de executie, s-a incheiat pe primele cinci luni ale anului 2019 cu un deficit de 14,7 miliarde de lei, respectiv 1,4% din PIB, potrivit Ministerului Finantelor Publice. continuă pe Ziarul Bursa

INS, PRIMELE CINCI LUNI ALE ANULUI 2019: Autorizatiiile de construire pentru cladirile rezidentiale, in crestere cu 1,1%

Peste 16. 400 de autorizatii de construire pentru cladiri rezidentiale au fost eliberate in primele cinci luni, in crestere cu 1,1% fata de perioada corespunzatoare a anului precedent, potrivit datelor Institutului National de Statistica publicate vineri.

Toate radarele vor fi scoase pe sosele, timp de trei zile in primele 5 luni ale anului, 118 oameni au murit, iar aproape 500 au fost raniti grav in accidente provocate de viteza

Toate radarele vor fi scoase pe sosele timp de trei zile, incepand de astazi, intr-o actiune a Politiei Romane pentru prevenirea accidentelor rutiere. in primele 5 luni ale acestui an, viteza a generat 17% dintre accidentele rutiere grave, soldate cu decesul a 118 oameni si ranirea grava a altor aproape 500.

Romanii au cumparat 2.285 de autoturisme ecologice in primele 5 luni; peste 1.800 de unitati sunt hibrid

Numarul autoturismelor verzi comercializate in Romania, in primele cinci luni ale anului, a ajuns la 2. 285 de unitati, in crestere cu 69% fata de acelasi interval din 2018, arata statistica Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de.

Un document al Ministerului Finantelor confirma ca deficitul bugetar a crescut cu peste 80% in primele 5 luni, pana la 14,7 miliarde de lei

Bugetul general consolidat, care include atat bugetul de stat, cat si bugetele de pensii si de somaj, a incheiat primele 5 luni cu un deficit de 14,7 miliarde lei 3,11 miliarde euro), 1,4% din Produsul Intern Brut PIB), cu 80,6% mai mare fata de cel din aceeasi perioada a anului trecut, in conditiile in care cheltuielile de personal au crescut cu 24,6%, arata datele publicate luni pe site-ul Ministerului Finantelor.

RAPORT ANRE, IN PRIMELE TREI LUNI: Importurile de electricitate ale tarii noastre au crescut cu 80%

Tara noastra a importat cu 80% mai multa electricitate in primele trei luni ale acestui an, comparativ cu perioada similara a anului trecut, in timp ce exporturile au scazut la jumatate, potrivit ultimului raport de monitorizare a pietei de energie electrica, realizat de Autoritatea Nationala de Reglementare in Energiei.

ANRE, IN PRIMELE TREI LUNI: Importurile de electricitate ale tarii noastre au crescut cu 80%

Tara noastra a importat cu 80% mai multa electricitate in primele trei luni ale acestui an, comparativ cu perioada similara a anului trecut, in timp ce exporturile au scazut la jumatate, potrivit ultimului raport de monitorizare a pietei de energie electrica, realizat de Autoritatea Nationala de Reglementare in Energiei.

AJOFM: Rata somajului, in scadere. 1.200 de persoane si-au gasit un loc de munca in primele 5 luni ale anului

In luna mai 2019, in judetul Calarasi, rata somajului a fost de 3,60%, mai mica cu 0,20 puncte procentuale fata de luna anterioara. in luna mentionata, numarul total de someri inregistrati la AJOFM Calarasi a fost de 3. 273, dintre care 381 indemnizati si 2. 892 neindemnizati.

POLITIA ROMANA: Viteza a generat 17% dintre accidentele rutiere grave

Politia Romana a anuntat, vineri, ca 17% dintre accidentele rutiere grave, produse in primele cinci luni ale anului, au avut ca principala cauza viteza. Accidentele s-au soldat cu decesul a 118 persoane. Pentru combaterea vitezei, politistii din intreaga tara fac o ampla actiune in urmatoarele trei zile.

Politia anunta o ampla actiune pentru depistarea vitezomanilor: toate radarele pe sosele timp de 3 zile

Politia Rutiera a anuntat ca 17% dintre accidentele rutiere grave, produse in primele cinci luni ale anului, au avut ca principala cauza viteza. Accidentele s-au soldat cu decesul a 118 persoane. Pentru combaterea vitezei, politistii din intreaga tara fac o ampla actiune in urmatoarele trei zile.

STUDIU DELOITTE: Tehnologia blockchain, printre primele cinci prioritati strategice ale organizatiilor

Solutiile de tip blockchain se numara printre primele cinci prioritati strategice adoptate in interiorul organizatiilor, acestea castigand din ce in ce mai mult teren in industrii precum fintech si tehnologie, mass-media, telecomunicatii, sectorul public, stiinta sau sanatate, potrivit celei mai recente editii a studiului Deloitte Global Blockchain 2019.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )