Libnet.ro
UNICEF

18:00

IN PRIMELE PATRU LUNI ALE ANULUI: Deficitul bugetului general consolidat a crescut cu 88,4%

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IN PRIMELE PATRU LUNI ALE ANULUI: Deficitul bugetului general consolidat a crescut cu 88,4%

Bugetul general consolidat, care include atat bugetul de stat, cat si bugetele de pensii si de somaj, a incheiat primele 4 luni cu un deficit de 11,4 miliarde lei 2,4 miliarde euro), 1,1% din Produsul Intern Brut PIB), cu 88,4% mai mare fata de cel din aceeasi perioada a anului trecut. continuă pe Ziarul Bursa

Deficitul bugetului general consolidat a CRESCUT cu 88,4% in primul trimestru

Deficitul bugetului general consolidat a crescut enorm in primul trimestru al anului. Potrivit datelor publicate de Ministerul Finantelor, bugetul general consolidat, care include atat bugetul de stat, cat.

Deficitul bugetar a sarit de la 0.5% in martie la peste 1.1% in aprilie. Cheltuielile Statului au crescut mai rapid decat veniturile. Doar cele de personal au urcat cu 26%

Executia bugetului general consolidat, conform datelor operative de executie, s-a incheiat pe primele patru luni ale anului 2019 cu un deficit de 11,4 miliarde de lei, respectiv 1,1% din PIB, se arata in datese publicate luni de catre Ministerul Finantelor. Practic, cheltuielile au crescut mai rapid decat veniturile, ceea ce a adancit dezechilibrul bugetului. Cheltuielile de personal de pilda sunt cu 26,0% mai mari fata de cele realizate in primele patru luni ale anului 2018, cresterea fiind determinata de majorarile salariale acordate in temeiul Legii cadru nr. 153/2017 privind salarizarea personalului platit din fonduri publice.

Deficitul bugetar a explodat. Guvernul a dublat gaura, in numai o luna

Deficitul bugetar a explodat, dublandu-se de la 5,5 miliarde lei la finalul lui martie la 11,4 miliarde lei la finalul lui aprilie. El este, de asemenea, de aproape doua ori mai mare decat deficitul din primele patru luni ale anului trecut.

Finantele intarzie din nou publicarea executiei bugetare. Turcan: Deficitul bugetar a crescut la peste 1,2% din PIB

Ministerul Finantelor a intarziat, din nou, publicarea datelor privind executia bugetara privind primele patru luni ale acestui an, o practica care a inceput sa devina recurenta. Prim-vicepresedintele PNL Raluca Turcan atrage atentia ca situatia este extrem de grava si ca deficitul a crescut la peste 1,2% din produsul intern brut.

IN PRIMELE TREI LUNI DIN ACEST AN, DUPA PRELUAREA ACTIVELOR OLTCHIM Chimcomplex trece pe pierdere, dar afacerile cresc cu 356% la 343 milioane de lei

Chimcomplex Borzesti CHOB) a inregistrat o pierdere de 1,05 milioane de lei, in primele trei luni din acest an, spre deosebire de un profit net de 11,09 milioane de lei in perioada similara din anul anterior, in contextul unor cheltuieli financiare de 38,35 milioane de lei, cu mult peste cele din T1 2018 de 1,06 milioane de lei, se arata in raportul emitentul transmis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

IN CRESTERE FATA DE PRIMELE TREI LUNI DIN 2018 Profitul net al sistemului bancar - 1,84 miliarde lei, in martie

Profitul net al sistemului bancar a ajuns la 1,84 miliarde lei, in primul trimestru al anului in curs, in crestere fata de aceeasi perioada din 2018, cand bancile au facut un profit de 1,82 miliarde lei, dupa cum ne-a transmis Banca Nationala a Romaniei BNR).

Curtea Suprema cere un control urgent la Politia Prahova, pentru ca de patru luni nu a reusit sa aduca, cu mandat, un martor din dosarul lui Sebastian Ghita

Vicepresedintele Curtii Supreme, Iulian Dragomir, cel care conduce completul de 5 judecatori din dosarul fostului deputat PSD, Sebastian Ghita, a dispus cercetarea administrativa a conducerii Politiei Prahova dupa ce, de patru termene, un martor nu se prezinta la proces. A devenit Romania stat federativ si in Prahova nu se mai executa mandatele de aducere?, a spus judecatorul.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2348 seconds )