Libnet.ro
UNICEF

17:15

Rectificarea bugetara a coronavirusului. Cati bani primesc ministerele. SRI si STS primesc bani in plus

Hotnews Hotnews,
 Rectificarea bugetara a coronavirusului. Cati bani primesc ministerele. SRI si STS primesc bani in plus

Bugetul general consolidat ar putea inregistra in acest an un deficit de 6,7% din Produsul Intern Brut revizuit dupa declansarea crizei coronavirus, care a condus la un efort suplimentar la nivel bugetar de aproximativ 3% din PIB fata de proiectia initiala, se arata intr-un comunicat de presa al Ministerului Finantelor Publice. continuă pe Hotnews

VIDEO Prima rectificare bugetara ca raspuns la COVID-19. Florin Citu: Deficit estimat de 6,7% din PIB. Cati bani primesc Ministerul Muncii si cel al Sanatatii

Ministrul Finantelor, Florin Citu prezinta prima rectificare bugetara din acest an, aceasta avand loc mai devreme din cauza crizei cauzata de coronavirus. Potrivit acestuia, deficitul bugetar urca la 6,7% din PIB, iar economia va avea o contractie de 1,9%. Ministerul Muncii si cel al Sanatatii primesc bani. Pentru plata facturilor PNDL s-a alocat inca un miliard de lei. Cati bani primesc ministerele. SRI si STS primesc bani in plus .

Guvernul a aprobat rectificarea bugetara (VIDEO)

Guvernul a aprobat in sedinta de miercuri proiectul de Ordonanta de urgenta privind rectificarea bugetara. Potrivit acestuia, cei mai multi bani vor fi alacati catre Ministerul Muncii si Ministerul.

Ministrul Muncii: Guvernul nu poate plati somajul tehnic pentru ca nu s-a facut rectificarea bugetara

Violeta Alexandru sustine ca Ministerul Muncii a primit aproape 600. 000 de cereri de somaj tehnic, insa plata catre cei ramasi fara un loc de munca nu s-a putut face din cauza ca nu s-a efectuat rectificarea bugetara. Anuntul a fost facut de ministrul Muncii, la inceputul sedintei de Guvern.

Guvernul discuta rectificarea bugetara. Criza coronavirusului a accentuat deja deficitul

Prima rectificare bugetara a anului 2020 ar putea fi aprobata de Guvernul Orban in sedinta de luni, .

Guvernul adopta rectificarea bugetara. Citu: Ajungem cu rambursarea TVA la zero zile. Orban: Asa ceva nici nu au visat companiile

Guvernul adopta in sedinta de miercuri prima rectificare bugetara din acest an, care se bazeaza pe o estimare de contractie a economiei de 1,9% in acest an.

VIDEO Florin Citu prezinta rectificarea bugetara: Economia se va contracta cu 1,9%. Deficitul urca la 6,7%

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a prezentat miercuri proiectul de rectificare bugetara, care se bazeaza pe o contractie economica de 1,9% din Produsul Intern Brut si un deficit de 6,7% din PIB. El spune ca nu va pune taxe noi in acest an.

Guvernul pregateste rectificarea bugetara de criza

Guvernul este asteptat sa adopte in aceasta saptamana prima rectificare bugetara din acest an, una de criza, avand in vedere scaderile de venituri si cresterile puternice de cheltuieli cauzate de pandemie.

Cati bani iei in somaj tehnic? Romanii vizati de criza pot calcula intr-un mod extrem de simplu

Odata cu criza medicala e si problema opririi activitatii comerciale. Si asa ajung multi romani sa fie vizati de intrarea in somaj tehnic. insa, in functie de salariul tau, cati.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )