Libnet.ro
UNICEF

14:15

92% din bugetul Ministerului Economiei se duce pe sprijinirea firmelor din mediul privat. Cum sunt cheltuiti banii

Adevărul Adevărul,
92% din bugetul Ministerului Economiei se duce pe sprijinirea firmelor din mediul privat. Cum sunt cheltuiti banii

Parlamentul Romaniei a adoptat Legea Bugetului pe anul 2021. Ministerul Economiei, Antreprenoriatului si Turismului are alocat pentru acest an un buget de aproape doua ori mai mare decat anul trecut, creditele bugetare aprobate totalizand 6,6 miliarde de lei. continuă pe Adevărul

Ministerul Economiei anunta ca 92% din bugetul sau va fi cheltuit pe masuri de sprijin pentru sectorul privat

Ministerul Economiei, Antreprenoriatului si Turismului a anuntat miercuri ca 92% din bugetul sau de 6,6 miliarde de lei din acest an va fi folosit pentru ajutoare acordate sectorului privat, afectat de masurile impuse de stat pentru controlul pandemiei COVID 19.

CSA Steaua, echipa MApN, plateste din bugetul de stat salarii comparabile cu cele de la FCSB. Antrenorul incaseaza mai mult decat presedintele Iohannis

CSA Steaua, echipa de fotbal din Liga a 3-a, plateste salarii comparabile cu cele de la FCSB, clubul lui Gigi Becali, din Liga 1. in cazul CSA, banii vin de la bugetul de stat. Printre celmai bine rasplatiti.

379 MILIOANE LEI ALOCATI CU DEDICATIE DIN BUGETUL DE STAT Alesii locali ai PSD, pregatiti sa ia cu asalt Cotroceniul

PSD va face plangere penala impotriva tuturor decidentilor politici din ultimul an, inclusiv fostii premieri Ludovic Orban, Nicolae Ciuca, dar si actualul prim-ministru Florin Citu, care ar fi stabilit ca, in proiectul legii bugetului de stat sa apara Anexa 7. 03 prin care mai multe administratii publice primesc in total un sprijin financiar de 360 milioane lei, a declarat, ieri, Marcel Ciolacu, presedintele formatiunii politice social-democrate.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3263 seconds )