Libnet.ro
UNICEF

01:05

Rabla 2021. Care sunt cele mai importante modificari de anul acesta

Adevărul Adevărul,
Rabla 2021. Care sunt cele mai importante modificari de anul acesta

Primele de casare si ecobonusurile pentru programul Rabla Clasic si Rabla Plus se vor majora din acest an, in urma majorarii substantiale a bugetului alocat programului in vederea achizitiei a cat mai multe masini noi. continuă pe Adevărul

Cum aflam ce tip de ten avem si care sunt cele mai frecvente probleme?

Ingrijirea pielii ar trebui sa inceapa intotdeauna cu o analiza amanuntita in urma careia aflam ce tip de ten avem si care este conditia acestuia, informatii pe baza carora vom putea alege produsele cosmetice potrivite. Fiecare dintre noi suntem diferiti si la fel de diferita este si pielea noastra. Ce functioneaza pentru o persoana nu inseamna ca este potrivit si in cazul nostru. Traim in medii diferite, avem moduri diferite de viata, mosteniri genetice diferite si, in plus, conditia tenului se schimba constant.

Curs BNR pentru 24 martie 2021. Care sunt cotatiile de azi

Specialistii de la Banca Nationala a Romaniei vin cu noi detalii despre evolutia monedelor de circulatie internationala, dar si despre cea a indicelui ROBOR. Care sunt noile valori indicate pentru azi, 24 martie? Curs BNR pentru 24 martie 2021 Leul a castigat zilele trecute cateva pozitii, astfel aflandu-se in fata unor monede principale de schimb.

Cele mai norocoase zodii din 2021. Care vor fi lunile profitabile

Chiar daca anul 2021 nu a inceput asa cum ti-ai fi dorit, mai sunt inca noua luni in care astrele promit sa se revanseze fata de tine. Ce nativi vor avea noroc in dragoste si cariera in lunile care urmeaza. Verifica acum daca si tu esti printre cei norocosi. Care sunt cele mai norocoase zodii .

Turismul da semne de revenire. Care sunt cele mai populare destinatii printre romani

Turismul da semne de revenire, potrivit unei analize CNN. Vaccinul ar putea fi salvarea turismului, iar pe masura ce campaniile de vaccinare avanseaza, agentiile se pregatesc pentru deschidere sezonului turistic.

Rabla 2021. Ce schimbari sunt in acest an in program. Atentie, soferi

Programul Rabla va suferi modificari din acest an, asta in urma majorarii bugetului alocat programului in vederea achizitiei a cat mai multe noi. Astfel, primele de casare si ecobonusurile pentru programele Rabla Clasic si Rabla Plus se vor majora incepand de anul acesta. Ce se intampla cu programul Rabla Prima de casare din programul Rabla .

Programul Rabla 2021 vine cu vesti excelente pentru soferi: primesc mai multi bani de la stat

Vesti exclenete pentru soferii care sunt interesati de programele Rabla si Rabla Plus 2021. Tanczos Barna, ministrul Mediului, a anuntat astazi ca programul Rabla Clasic va avea o prima de casare de 7. 500 de.

Valeriu Gheorghita: Sunt exceptate de la carantina persoanele care sunt cu cele doua doze efectuate si care au mai mult de 10 zile de la cea de-a doua doza (VIDEO)

Medicul Valeriu Gheorghita a declarat marti, ca din ceea ce cunoaste el, persoanele care au primit a doua doza de vaccin impotriva COVID-19 si au trecut mai bine de 10 zile de la cea de-a doua doza sunt.

Horoscop. Cele mai inteligente 3 zodii. Tu esti printre cei mai destepti nativi?

Exista cateva zodii care sunt mai inteligente decat altele. Sunt oameni inzestrati cu multe calitati si capacitati, care se disting de toti ceilalti. Astrologii au facut un top al celor mai inteligente trei zodii, iar unele dintre ele te vor surprinde. Ai intalnit persoane din aceasta zodie pe care sa le admiri pentru inteligenta lor? .

Pe listele de asteptare sunt inscrise 775.294 de persoane. Cele mai multe in Bucuresti, Cluj si Prahova

Pe listele de asteptare sunt inscrise 775. 294 de persoane, cele mai multe in Bucuresti, Cluj si Prahova, iar in prezent la nivel national sunt 779 de centre active, a anuntat coordonatorul campaniei de vaccinare.

Alexandru Rafila da cartile pe fata. Care sunt tulpinile in fata carora vaccinul anti-Covid-19 nu ne protejeaza. Din pacate, este adevarat

Medicul Alexandru Rafila a raspuns la cele mai arzatoare cinci intrebari ale romanilor cu privire la pandemia de Covid-19. Acesta a explicat, luni seara, ce trebuie sa stie romanii atunci cand aleg sa se vaccineze si, de asemenea, care sunt efectele respectarii regulilor de protectie anti-Covid-19. Cum suntem protejati de vaccin in acest moment Invitat .

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )