Libnet.ro
UNICEF

09:45

Decizie radicala. Italia inchide toate activitatile de productie neesentiale

Adevărul Adevărul,
Decizie radicala. Italia inchide toate activitatile de productie neesentiale

Premierul italian Giuseppe Conte a anuntat in noaptea de sambata spre duminica incetarea oricarei activitati de productie care nu va fi indispensabila pentru a garanta aprovizionarea cu bunuri esentiale a populatiei, relateaza AFP, citat de Agerpres. continuă pe Adevărul

Serbia mai ia o decizie radicala. isi inchide granita si in fata diasporei sarbesti

In afara de camioanele de marfa, nimeni altcineva nu poate intra pe teritoriul Serbiei, a anuntat, joi, presedintele tarii, Aleksandar Vucici.

CORONAVIRUS |Italia inchide orice activitate de productie care nu e indispensabila. Premier: E cea mai dificila provocare de dupa Al Doilea Razboi Mondial

Premierul italian Giuseppe Conte a anuntatcava fi oprita orice activitate de productie care nu este indispensabila pentru garantarea aprovizionarii cetatenilor cu bunuri esentiale , potrivit la.

Decizie fara precedent! Marea Britanie inchide toate scolile si gradinitele incepand de vineri

Dupa o perioada plina de critici vizavi de Marea Britanie, care a refuzat sa ia masuri drastice impotriva raspandirii noului coronavirus, se pare ca lucrurile s-au schimbat, potrivit deciziei autoritatilor de miercuri seara in care s-a decis inchiderea tuturor gradinitelo, colegiilor si scolilor. Cand va intra in vigoare masura de urgenta Decizia drastica urmeaza sa .

Oana Zavoranu, decizie radicala in aceste vremuri. Ce se va intampla in clinica ei

Oana Zavoranu a luat o decizie radicala in contextul epidemiei cu coronavirus. Cum isi va desfasura activitatea clinica pe careo detine? Ce se intampla cu clientii care au deja programari? Oana Zavoranu, decizie radicala in privinta clinicii sale Multe afaceri au de suferit in aceste vremuri, cand pandemia cu COVID-19 a pus stapanirea pe o .

Carmen Bruma, decizie radicala. Ce a anuntat acum partenera lui Mircea Badea

Vedetele din showbiz-ul romanesc au ales diferite masuri de precautie pentru a-si proteja sanatatea, in contextul actual al pandemiei de COVID-19. Printre ele se numara si Carmen Bruma, care a luat o decizie radicala. Carmen Bruma, decizie radicala. Ce a anuntat partenera lui Mircea Badea? Avand in vedere situatia dificila in care ne aflam, si .

Decizie radicala de la Lime: ce se intampla cu trotinetele electrice din Romania

In contextul in care cei mai multi oameni stau in casa in aceasta perioada, cei de la Lime au luat o decizie radicala in ceea ce priveste trotinetele electrice. La nivel global, Lime este.

Coronavirus |Italia anunta incetarea oricarei activitati de productie neesentiale

Premierul italian Giuseppe Conte a anuntat in noaptea de sambata spre duminica incetarea 039;039;oricarei activitati de productie039;039; care nu va fi indispensabila pentru a garanta aprovizionarea cu bunuri esentiale a populatiei, relateaza AFP, potrivit Agerpres.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )