Libnet.ro
UNICEF

05:45

IN ADUNAREA ACTIONARILOR NUCLEARELECTRICA Statul respinge cererea FP pentru dividende suplimentare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IN ADUNAREA ACTIONARILOR NUCLEARELECTRICA Statul respinge cererea FP pentru dividende suplimentare

Actionarii au aprobat dividendele propuse initial, in valoare de 378,91 milioane de lei Statul Roman, prin Ministerul Energiei, actionarul majoritar al Nuclearelectrica SNN), a respins cererea actionarului minoritar Fondul Proprietatea FP) ce cauta ca producatorul de energie electrica sa distribuie suma de 438,62 milioane de lei actionarilor, sub forma de dividende suplimentare, din rezerve, potrivit comunicatului emitentului transmis ieri Bursei de Valori Bucuresti BVB). continuă pe Ziarul Bursa

IN ADUNAREA ACTIONARILOR NUCLEARELECTRICA Statul respinge cererea FP pentru dividende suplimentare

Actionarii au aprobat dividendele propuse initial, in valoare de 378,91 milioane de lei Statul Roman, prin Ministerul Energiei, actionarul majoritar al Nuclearelectrica SNN), a respins cererea actionarului minoritar Fondul Proprietatea FP) ce cauta ca producatorul de energie electrica sa distribuie suma de 438,62 milioane de lei actionarilor.

IN ADUNAREA ACTIONARILOR DE ASTAZI: Actionarii Transgaz au respins distribuirea dividendelor

Actionariatul cere o noua sedinta AGOA, in regim de urgenta, pentru repartizarea profitului Adunarea Generala a Actionarilor Trangaz TGN) a respins, in sedinta de astazi, atat distribuirea unui dividend brut pe actiune in valoare de 21,66 lei/titlu cu 81,47% din voturi), cat si a unui dividend brut de 37,89 lei cu 78,77% din voturi).

Curtea de Apel Bucuresti respinge cererea Times New Roman in procesul cu CNCD

Curtea de Apel Bucuresti a respins cererea de chemare in judecata a Times New Roman in procesul cu Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii, care a sanctionat publicatia pentru articolul Curva lui Dragnea, asaltata de PSD-isti. Instanta a considerat cererea astfel cum a fost completata, ca neintemeiata.

Curtea de Apel Bucuresti respinge cererea Times New Roman in procesul cu CNCD / Asztalos: inca o contributie pentru a stabili limitele libertatii de exprimare

Curtea de Apel Bucuresti a respins cererea de chemare in judecata a Times New Roman in procesul cu Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii, care a sanctionat publicatia pentru articolul Curva lui Dragnea, asaltata de PSD-isti. Instanta a considerat cererea astfel cum a fost completata, ca neintemeiata. inca o contributie pentru a stabili limitele libertatii de exprimare - asteptam cu interes motivarea!, a scris pe Facebook presedintele CNCD, Csaba Asztalos.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )