Libnet.ro
UNICEF

15:15

BVB Deprecieri reduse pentru indici, in ton cu scaderile din pietele europene

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BVB Deprecieri reduse pentru indici, in ton cu scaderile din pietele europene

Rulaj de 37 milioane de lei, sub media zilnica a anului Toti indicii Bursei de Valori Bucuresti BVB) au avut scaderi in sedinta de tranzactionare de ieri, intr-o zi cu deprecieri in pietele europene. continuă pe Ziarul Bursa

BVB Cresteri reduse pentru indici

Lichiditate sub media zilnica a anului Indicii Bursei de Valori Bucuresti BVB) au avut cresteri marginale in sedinta de tranzactionare de ieri, intr-o zi cu aprecieri in principalele piete europene.

BVB Sesiune pozitiva pentru indici

Tranzactii de 24,2 milioane de lei pe segmentul obligatar Opt dintre cei noua indici ai Bursei de Valori Bucuresti BVB) s-au apreciat in sedinta de tranzactionare de ieri, in contrast cu scaderile din principalele piete europene.

InnovX-BCR da startul inscrierilor pentru grupa dedicata antreprenorilor din tehnologie cu afaceri de peste 50.000 de euro

InnovX-BCR, programul de accelerare a afacerilor din tehnologie, lanseaza programul de inscrieri pentru 2021, pornind cu prima grupa, Grinders, dedicata antreprenorilor cu cifra de afaceri sau finantare atrasa intre 50. 000 de euro si 500. 000 de euro.

Google ofera 20,5 milioane de euro pentru finantarea IMM-urilor din Uniunea Europeana

Firmele mici si mijlocii IMM) din Uniunea Europeana, inclusiv din Romania, vor putea obtine noi finantari printr-un mecanism UE sustinut de gigantul IT Google cu 20,5 milioane de euro.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )