Libnet.ro
UNICEF

14:00

DUPA MAI BINE DE DOISPREZECE ANI BET doboara pragul de 10.000 de puncte

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DUPA MAI BINE DE DOISPREZECE ANI BET doboara pragul de 10.000 de puncte

Indicele se afla la doar 834 de puncte distanta de maximul istoric din iulie 2007 Indicele BET, referinta pietei noastre de capital, a incheiat astazi sedinta de tranzactionare peste pragul de 10. 000 de puncte, nivel pe care principalul cos de actiuni al Bursei de Valori Bucuresti BVB) nu l-a mai depasit la inchidere din octombrie 2007 cand, spre deosebire de tendinta ascendenta clara de acum, indicele schita o corectie ce ulterior s-a precipitat intr-o prabusire de peste 80%, cauzata de criza financiara globala din acea perioada. continuă pe Ziarul Bursa

Ludovic Orban: Presedintele si cu mine am hotarat ca cel mai bine este sa organizam alegeri anticipate Ce a raspuns premierul atunci cand a fost intrebat daca isi da DEMISIA

Premierul Ludovic Orban a anuntat, cvineri, dupa discutiile cu presedintele Klaus Iohannis ca s-a luat decizia ca cel mai bine pentru Romania este organizarea de alegeri anticipate. Presedintele si.

Eclipsa de luna, 10 ianuarie 2020 LIVE. Cum poti sa vezi mai bine acest fenomen astronomic

Romanii se pot delecta in aceasta seara niste imagini deosebite. Azi, 10 ianuarie, va avea loc prima eclipsa de Luna din anul curent. La ce ora trebuie sa te uiti pe cer ca sa o poti vedea? Eclipsa de luna, 10 ianuarie 2020 LIVE Azi, 10 ianuarie, va avea loc prima eclipsa de Luna .

Mihai Tudose: Cand l-am cunoscut mai bine pe Ponta, am inceput sa il regret pe Dragnea

Fostul premier Mihai Tudose a declarat vineri, la Braila, ca a revenit in PSD pentru ca a regretat trecerea la Pro Romania. Tudose sustine ca si-a dat seama ca a gresit cand l-a cunoscut mai bine pe domnul Ponta.

Merkel la Moscova: A vorbi unul cu celalalt este mai bine decat a vorbi unul despre celalalt

Au trecut aproape 5 ani de cand cancelarul german Angela Merkel si presedintele rus Vladimir Putin s-au intalnit in capitala Rusiei. in mai 2015, ei au depus flori la mormantul soldatului necunoscut de la zidul Kremlinului, in amintirea sfarsitului celui de-al Doilea Razboi Mondial. Azi, intalnirea lor nu are loc pe fondul unui eveniment festiv, deoarece problemele de discutat sunt actuale si grave. Sambata, 11 ianuarie, cancelarul a ajuns la Kremlin pentru un pranz comun de lucru, insotita de ministrul german de externe, Heiko Maas.

INS: Salariul mediu a urmat la 3.179 de lei net, la finalul anului trecut. IT-ul ramane cel mai bine platit sector

Castigul salarial mediu nominal a crescut, in luna noiembrie fata de octombrie, cu cu 63 de lei 2%), pana la valoarea de 3. 179 de lei net, iar cele mai mari crestere au avut loc in sectorul activitatilor de editare si tiparire.

VIDEO Nicusor Dan a prezentat un sondaj care arata ca e mult mai bine plasat decat Vlad Voiculescu in preferintele bucurestenilor. Care sunt cifrele

Nicusor Dan a prezentat, duminica, un sondaj pe care l-a comandat si platit el, care indica faptul ca in optiunea alegatorilor este mai sus ca procente, in postura de candidat independent sustinut de Alianta USR-PLUS, comparativ cu Vlad Voiculescu, propus de PLUS, transmite Mediafax. Sondajul poate fi consultat AICI.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )