Libnet.ro
UNICEF

11:00

LA MIJLOCUL SEDINTEI, Lichiditate de 1,6 milioane la euro pe BVB

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LA MIJLOCUL SEDINTEI, Lichiditate de 1,6 milioane la euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 7,55 milioane lei 1,6 milioane de euro). continuă pe Ziarul Bursa

LA MIJLOCUL SEDINTEI, Bursele asiatice erau in crestere

Principalii indici bursieri asiatici erau in apreciere la mijlocul sedintei de tranzactionare de astazi.

Ministerul Apararii vrea sa achizitioneze masti de gaze si echipamente de protectie in valoare de peste 20 milioane euro

Ministerul Apararii - Unitatea Militara 02550 Bucuresti a lansat o licitatie de 95,7 milioane lei 20,2 milioane euro), fara TVA, prin care vrea sa cumpere masti de gaze si echipamente de protectie, potrivit unui anunt publicat pe platforma SICAP.

DB Global Technology isi majoreaza capitalul social cu 14,6 milioane euro

DB Global Technology, centrul de tehnologie al Deutsche Bank din Bucuresti, a anuntat luni ca isi majoreaza capitalul social cu 14,6 milioane euro pentru dezvoltarea in continuare a afacerii.

STS vrea sa cumpere servere la licitatie in valoare de peste 5,4 milioane euro

Serviciul de Telecomunicatii Speciale STS) a lansat o licitatie de 5,44 milioane euro, prin care vrea sa cumpere servere, potrivit unui anunt publicat pe platforma online de achizitii publice SICAP.

STS vrea sa cumpere servere in valoare de peste 5,4 milioane euro

Serviciul de Telecomunicatii Speciale STS) a lansat o licitatie de 5,44 milioane euro, prin care vrea sa cumpere servere, potrivit unui anunt publicat pe platforma online de achizitii publice SICAP.

Noi fonduri europene pentru firme 2019: intre 500.000 si 7 milioane Euro pe proiect, in clustere inovatoare

Firmele romanesti, universitatile si alte entitati grupate in clustere inovatoare vor putea obtine noi fonduri europene de cate 500. 000 - 7 milioane de euro pe proiect, printr-o linie de finantare scoasa in pregatire de stat.

Serviciul de transfer de fisiere WeTransfer obtine investitii de 35 milioane euro

Firma olandeza care detine serviciul online de transfer de fisiere WeTransfer a obtinut investitii de 35 de milioane de euro. Serviciul popular si in Romania permite transferul gratuit de fisiere in limita a 2GB, insa compania vinde si abonamente lunare prin care utilizatorii doresc sa trimita fisiere mai mari.

ADRIAN VOLINTIRU, ROMGAZ: Pachetul de 20% din Gastrade costa 12,5 milioane euro

Pretul pachetului de 20% din actiunile companiei elene Gastrade, a carui achizitie va fi supusa votului actionarilor Romgaz in luna septembrie a acestui an, este de 12,5 milioane de euro, a declarat astazi Adrian Volintiru, director general al producatorului de gaze naturale, in cadrul unei intalniri cu presa.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )