Libnet.ro
UNICEF

01:05

LA MIJLOCUL SEDINTEI: Lichiditate de 15,06 milioane de euro pe BVB

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LA MIJLOCUL SEDINTEI: Lichiditate de 15,06 milioane de euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 71,07 milioane lei 15,06 milioane de euro). continuă pe Ziarul Bursa

LA MIJLOCUL SEDINTEI: Lichiditate de 3,03 milioane de euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 14,30 milioane lei 3,03 milioane de euro).

LA MIJLOCUL SEDINTEI, Bursele asiatice erau in crestere

Principalii indici bursieri asiatici erau in crestere la mijlocul sedintei de tranzactionare de astazi.

LA MIJLOCUL SEDINTEI, Bursele asiatice erau in teritoriu pozitiv

Principalii indici bursieri asiatici erau in apreciere la mijlocul sedintei de tranzactionare de astazi.

INVESTITIE DE 22 MILIOANE EURO: Ursus Breweries extinde fabrica de productie din Brasov

Ursus Breweries, cel mai mare jucator de pe piata berii din Romania, a finalizat o investitie de 22 milioane euro in extinderea capacitatii fabricii de productie din Brasov si Timisoara.

DEPARTAMENTUL DE LUPTA ANTIFRAUDA, IN RAPORTUL PENTRU 2018: Peste 78 milioane euro din bugetul UE, fraudati in tara noastra

Departamentul pentru Lupta Antifrauda a prezentat, vineri, raportul de activitate pentru anul 2018. Din analiza datelor furnizate de DLAF reiese ca 76. 094,34 euro au fost fraudati din banii alocati de Uniunea Europeana pentru derularea proiectelor din tara noastra.

Difuzarea serialului Vlad din toamna, pusa sub semnul intrebarii: Pro TV cere statului un ajutor de 1,1 milioane de euro DOCUMENT

Pro TV a depus la Comisia Nationala de Prognoza o solicitare privind acordarea unui ajjutor de 5,4 milioane de lei, aproximativ 1,1 milioane de euro, pentru sezoanele de toamna iarna ale serialului Vlad.

UE acorda Turciei 275 milioane euro pentru o cale ferata

Turcia si Uniunea Europeana vor semna un acord pentru construirea unei sectiuni a liniei de cale ferata de mare viteza care va lega granita cu Bulgaria de Istanbul, transmite Novinite.

Darius Valcov, dat in judecata de Primaria Slatina pentru recuperarea unui prejudiciu de peste 1,6 milioane de euro

Primaria Slatina l-a dat in judecata pe fostul edil Darius Valcov, pentru recuperea unui prejudiciu de peste 1,6 milioane de euro, constatat de Curtea de Conturi intr-un raport din 2015 si ramas definitiv prin decizia Curtii de Apel Craiova, transmite corespondentul Mediafax.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )