Libnet.ro
UNICEF

13:30

LA MIJLOCUL SEDINTEI: Lichiditate de 2,86 milioane de euro pe BVB

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
 LA MIJLOCUL SEDINTEI: Lichiditate de 2,86 milioane de euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 13,54 milioane lei 2,86 milioane de euro). continuă pe Ziarul Bursa

LA MIJLOCUL SEDINTEI, Lichiditate de 1,6 milioane la euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 7,55 milioane lei 1,6 milioane de euro).

LA MIJLOCUL SEDINTEI, Bursele asiatice erau in teritoriu pozitiv

Principalii indici bursieri asiatici erau in teritoriu pozitiv la mijlocul sedintei de tranzactionare de astazi.

LA MIJLOCUL SEDINTEI, Bursele asiatice erau in crestere

Principalii indici bursieri asiatici erau in apreciere la mijlocul sedintei de tranzactionare de astazi.

DB Global Technology isi majoreaza capitalul social cu 14,6 milioane euro

DB Global Technology, centrul de tehnologie al Deutsche Bank din Bucuresti, a anuntat luni ca isi majoreaza capitalul social cu 14,6 milioane euro pentru dezvoltarea in continuare a afacerii.

STS vrea sa cumpere servere la licitatie in valoare de peste 5,4 milioane euro

Serviciul de Telecomunicatii Speciale STS) a lansat o licitatie de 5,44 milioane euro, prin care vrea sa cumpere servere, potrivit unui anunt publicat pe platforma online de achizitii publice SICAP.

STS vrea sa cumpere servere in valoare de peste 5,4 milioane euro

Serviciul de Telecomunicatii Speciale STS) a lansat o licitatie de 5,44 milioane euro, prin care vrea sa cumpere servere, potrivit unui anunt publicat pe platforma online de achizitii publice SICAP.

IN PRIMUL SEMESTRU AL ACESTUI AN Doar patru tranzactii imobiliare de peste 10 milioane euro - finalizate

JLL: Cumparatorii raman foarte atenti si procesele de due-diligence sunt foarte detaliate * in ultimele 12 luni, preturile pentru proprietati industriale si de birouri au crescut, arata specialistii Doar patru tranzactii imobiliare de peste 10 milioa-ne de euro au fost finalizate in primul semestru al anului in curs, conform datelor transmise de JLL Romania. Acestea arata ca peste 70% din volumul de 340 de milioane de euro a fost generat de doar doua tranzactii.

ADRIAN VOLINTIRU, ROMGAZ Investitia initiala in Gastrade este 12,5 milioane euro

in plus, investitiile pe care Romgaz trebuie sa le realizeze pentru urmatorii doi ani, cat urmeaza sa dureze executia proiectului, sunt inca pe atat, a spus directorul producatorului de gaze naturale * Actionarii Romgaz sunt convocati in septembrie pentru a aproba achizitionarea unui pachet de 20% din Gastrade Investitia initiala a producatorului de gaze naturale Romgaz SNG) intr-un pachet de 20% din actiunile companiei elene Gastrade, ce dezvolta un terminal de gaze naturale lichefiate LNG) langa Alexandroupolis, oras la Marea Egee, este posibil sa fie de 12,5 milioane de euro, a precizat ieri Adrian Volintiru, director general al companiei cu sediul in Medias, in cadrul unei intalniri cu presa.

Serviciul de transfer de fisiere WeTransfer obtine investitii de 35 milioane euro

Firma olandeza care detine serviciul online de transfer de fisiere WeTransfer a obtinut investitii de 35 de milioane de euro. Serviciul popular si in Romania permite transferul gratuit de fisiere in limita a 2GB, insa compania vinde si abonamente lunare prin care utilizatorii doresc sa trimita fisiere mai mari.

ADRIAN VOLINTIRU, ROMGAZ: Pachetul de 20% din Gastrade costa 12,5 milioane euro

Pretul pachetului de 20% din actiunile companiei elene Gastrade, a carui achizitie va fi supusa votului actionarilor Romgaz in luna septembrie a acestui an, este de 12,5 milioane de euro, a declarat astazi Adrian Volintiru, director general al producatorului de gaze naturale, in cadrul unei intalniri cu presa.

ştiri din Economie

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1989 seconds )