Libnet.ro
UNICEF

05:00

PENTRU ACTIONARII CARE SE RETRAG DIN SOCIETATE: Transilvania Constructii ofera 112,7 lei pe titlu

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PENTRU ACTIONARII CARE SE RETRAG DIN SOCIETATE: Transilvania Constructii ofera 112,7 lei pe titlu

Actionarii Transilvania Constructii COTR) care nu au votat in adunarea din luna aprilie schimbarea obiectului de activitate al societatii, se pot retrage din companie care va plati 112,7 lei/titlu, pret stabilit de un evaluator independent, membru ANEVAR, inregistrat la Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF), se arata in raportul companiei remis ieri Bursei de Valori Bucuresti BVB). continuă pe Ziarul Bursa

Noi reguli pentru turistii care viziteaza Roma: ce trebuie sa stii daca mergi in capitala Italiei

Autoritatile de la Roma au venit cu un set nou de reguli, care ii vizeaza pe turistii care viziteaza Roma. Ar fi bine sa stii ce te asteapta in caz ca vrei sa vizitezi capitala Italiei. Altfel, risti sa primesti amenda. Roma este o destinatie de vacanta vizitata anual de foarte multi turisti din Europa [] .

Noi probleme de functionare pentru Facebook. Care au fost zonele afectate (FOTO)

Marti seara, Facebook a intampinat noi probleme de functionare, care i-au impedicat pe utilizatori sa posteze timp de cateva zeci de minute. Potrivit publicatiei britanice The Independent, tot marti ar fi.

IN SUMA DE 1,2 MILIARDE EURO: OMV va plati Gazprom pentru zacamintele de gaze din Siberia

Grupul energetic austriac OMV a anuntat vineri ca a acceptat sa plateasca societatii Gazprom suma de 905 milioane de euro 1,02 miliarde de dolari) pentru zacamintele de gaze din Siberia, un pas cheie pentru unul dintre proiectele lor majore.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )