Libnet.ro
UNICEF

08:15

INCEPAND DIN IANUARIE 2020: ARIR publica indicatorul comunicarii cu investitorii al companiilor de la BVB

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
INCEPAND DIN IANUARIE 2020: ARIR publica indicatorul comunicarii cu investitorii al companiilor de la BVB

Asociatia pentru Relatii cu Investitorii la Bursa din Romania ARIR), cu sustinerea Bursei de Valori Bucuresti BVB) va publica indicatorul VEKTOR pentru companiile listate din Piata Reglementata, incepand din ianuarie 2020, se arata intr-un comunicat remis de ARIR Redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Robert Sighiartau: inca o victorie pentru copiii Romaniei ! Alocatiile copiilor vor creste anual din ianuarie 2020

Secretarul general al PNL, Robert Sighiartau, a declarat ca din ianuarie 2020 alocatiile copiilor vor creste anual. Liberalul a fost cel care a initiat si a reusit sa treaca de Parlament in februarie dublarea alocatiilor pentru cei mici.

Sectia pentru procurori a CSM a decis: Procesul disciplinar al Laurei Codruta Kovesi, amanat pentru IANUARIE 2020

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a stabilit, miercuri, reluarea pe 15 ianuarie 2020 a discutiilor privind actiunile formulate de Inspectia Judiciara referitor la savarsirea de.

GATA! E LEGE! ALOCATIILE elevilor romani vor fi TAIATE! De la 1 ianuarie 2020, intra in vigoare DECIZIA!

Vesti proaste pentru elevii romani chiulangii! De la 1 ianuarie 2020, se vor taia alocatiile. CUTREMUR MONDEN! GINA PISTOL A FUGIT CU UN ALT BARBAT! TOCMAI SI-A LUAT ADIO DE LA SMILEY GALERIE FOTO) Mai.

Un deputat PNL anunta inca o victorie pentru copiii Romaniei. Robert Sighiartau: Am reusit! Alocatiile copiilor vor creste anual din ianuarie 2020

Alocatiile copiilor vor creste anual incepand cu ianuarie 2020, dupa ce Parlamentul Romaniei a votat in unanimitate propunerea legislativa lansata de deputatul Robert Sighiartau, secretarul general al.

ALOCATII 2020. Alocatiile copiilor vor fi majorate in fiecare an cu rata inflatiei, incepand din 2020

Camera Deputatilor a adoptat, marti, un proiect de lege care prevede majorarea alocatiei pentru copii cu rata inflatiei, incepand din anul 2020. Initiativa legislativa vizeaza.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )