Libnet.ro
UNICEF

14:47

LA MIJLOCUL SEDINTEI: Lichiditate de 1,81 milioane de euro pe BVB

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LA MIJLOCUL SEDINTEI: Lichiditate de 1,81 milioane de euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 8,64 milioane lei 1,81milioane de euro). continuă pe Ziarul Bursa

LA MIJLOCUL SEDINTEI: Lichiditate de 1,12 milioane de euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 5,36 milioane lei 1,12 milioane de euro).

LA MIJLOCUL SEDINTEI, Bursele asiatice erau in teritoriu pozitiv

Principalii indici bursieri asiatici erau in teritoriu pozitiv la mijlocul sedintei de tranzactionare de astazi.

LA MIJLOCUL SEDINTEI, Bursele asiatice erau in teritoriu pozitiv

Principalii indici bursieri asiatici erau in teritoriu pozitiv la mijlocul sedintei de tranzactionare de astazi.

Captura impresionanta de droguri: heroina in valoare de 1,5 milioane euro. Unde urma sa ajunga marfa

Procurorii DIICOT si politistii au facut o captura impresionanta: heroina in valoare de 1,5 milioane de euro. Unde urma sa ajunga marfa? Captura impresionanta de droguri Procurorii DIICOT si politistii au ridicat 20 de kilograme de heroina in valoare de 1,5 milioane de euro, in urma investigatiilor intr-un dosar de trafic de droguri in care .

RAPORT CBRE PENTRU PRIMELE NOUA LUNI DIN AN, Volumul investitiilor imobiliare din tara noastra a depasit 585 milioane euro

Daniela Boca, CBRE: in ultimul trimestru din 2019, volumul tranzactionat ar urma sa urce cu 42%, putand ajunge la 1 miliard de euro * Gijs Klomp, CBRE: Niciodata nu a fost atata interes pentru Romania, precum in prezent, sunt sanse mari ca in urmatoarele 24 de luni sa vina si la noi jucatori traditionali, prezenti deja in Europa Centrala si de Est, care sa schimbe reputatia pietei noastre si preturile Volumul investitiilor imobiliare din tara noastra a depasit, in primele noua luni ale anului curent valoarea de 585 milioane de euro, arata cel mai recent raport de research al CBRE, potrivit caruia in ultimul trimestru din 2019 volumul tranzactionat ar urma sa se majoreze cu 42%, putand atinge pragul de 1 miliard de euro daca tranzactiile aflate in desfasurare, in prezent, vor fi semnate.

UniCredit Leasing a vandut obligatiuni de 300 milioane euro

Titlurile au o dobanda fixa de 0,502% si vor fi listate la Luxembourg Stock Exchange UniCredit Leasing a lansat astazi o emisiune de obligatiuni de rang senior cu maturitate de trei ani, prin care a atras 300 milioane de euro, cu un cupon fix de 0,502%, se arata intr-un comunicat remis de institutie Redactiei.

ştiri din Economie

actualitate, 14:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2322 seconds )