Libnet.ro
UNICEF

19:30

LA MIJLOCUL SEDINTEI Lichiditate de 3,15 milioane de euro pe BVB

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LA MIJLOCUL SEDINTEI Lichiditate de 3,15 milioane de euro pe BVB

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat in prima parte de tranzactionare de astazi, o lichiditatea de 15,23 milioane de lei 3,15 milioane de euro). continuă pe Ziarul Bursa

LA MIJLOCUL SEDINTEI: Lichiditate de 6,88 milioane de euro pe BVB

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat in prima parte de tranzactionare de astazi, o lichiditatea de 33,24 milioane de lei 6,88 milioane de euro).

LA MIJLOCUL SEDINTEI: Lichiditatea de 12,20 milioane de lei pe BVB

La orele pranzului, principalii indici BVB erau in teritoriu negativ.

Elena Udrea, decizie la limita legalitatii. Ce a facut cu averea de 15 milioane de euro

Elena Udrea se afla la numai un pas de a ajunge in spatele gratiilor, dupa ce a fost acuzata in toate cele trei dosare penale in care apare ca parte. Cu toate astea fostul ministru incearca sa-si puna la adapost, atat familia, cat si finantele. Elena Udrea, de Buzau la Bucuresti, pe drumul spre inchisoare .

LA MIJLOCUL SEDINTEI Bursele asiatice erau in teritoriu mixt

Principalii indici bursieri asiatici erau in teritoriu mixt la mijlocul sedintei de tranzactionare de astazi.

DUPA CONSTITUIREA UNOR PROVIZIOANE DE 675 MILIOANE DE EURO Profitul net al Erste Group a scazut la 294 milioane euro, in primele sase luni

Profitul net al Erste Group a scazut la 294 milioane de euro, in primele sase luni , iar evolutia costurilor de risc a fost principalul factor care a afectat profitul in prima jumatate a anului. Au fost alocate provizioane semnificative in valoare de 675 milioane euro in primele sase luni, potrivit unui comunicat de presa.

PENTRU PRIMA JUMATATE A ANULUI Afacerile Agroland au crescut cu 18%, la 25,5 milioane euro

Profit net de 1,75 milioane euro, de peste 3,5 ori mare decat pe tot parcursul anului precedent * Rezultatele se datoreaza, partial, diversificarii gamei de produse, deschiderii mai multor magazine, dar si tendintei oamenilor de a se reintoarce la traditii si a temerii fata de o posibila criza alimentara, pe perioada de izolare, arata compania Agroland, companie ce detine cea mai mare retea de magazine agricole din tara noastra, a incheiat primul semestru din 2020 cu o cifra de afaceri de 25,5 milioane de euro, in crestere cu 18% fata de aceeasi perioada din 2019, se arata intr-un comunicat al societatii remis, astazi, Redactiei.

Banca Mondiala va oferi R. Moldova un imprumut de 15 milioane de dolari pentru modernizarea sigurantei alimentare

Banca Mondiala acorda un imprumut de 15 milioane de dolari pentru sustinerea modernizarii sistemului de siguranta alimentara din Republica Moldova. Suma oferita pentru a treia finantare aditionala in cadrul Proiectului agricultura competitiva in Moldova a fost aprobata de Consiliul directorilor executivi al BM, transmite IPN.

Lichiditate de 2,58 milioane de euro pe BVB

Indicii de pe Bursa de Valori Bucures and 807;ti BVB) a i and 770;nregistrat i and 770;n prima parte de tranzact and 807;ionare de asta and 774;zi, o lichiditatea de 12,21 milioane de lei 2,52 milioane de euro).

Pandemia Covid-19. Irlanda investeste 375 de milioane de euro pentru a pregati redeschiderea scolilor

Irlanda a anuntat luni un pachet financiar in valoare de 375 de milioane de euro destinat reintoarcerii copiilor in scoli, cu program obisnuit, pana la sfarsitul lunii august, in contextul aplicarii masurilor vizand relaxarea restrictiilor impuse din cauza pandemiei de COVID-19, informeaza Reuters.

Unei primarii din Romania i se cer despagubiri de peste 2,5 milioane euro pentru neemiterea unei autorizatii

De peste opt luni, pe rolul Tribunalului Arges este un proces prin care o firma de constructii cere Primariei Pitesti plata unor despagubiri si penalitati de 12,7 milioane de lei pentru neemiterea unei autorizatii de construire.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )