Libnet.ro
UNICEF

06:45

PENTRU 1,185 MILIOANE DE LEI SIF Moldova si-a vandut detinerea la SPIT Bucovina Suceava

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PENTRU 1,185 MILIOANE DE LEI SIF Moldova si-a vandut detinerea la SPIT Bucovina Suceava

SIF Moldova SIF2) si-a vandut pachetul de 1,16 milioane de actiuni detinut la SPIT Bucovina Suceava SPTU), echivalentul a 19,55% din compania ce are drept obiect de activitate fabricarea pieselor pentru autovehicule, societatea de investitii financiare cu sediul in Bacau incasand suma de 1,185 milioane de lei, se arata intr and 172;-un raport al SIF-ului remis Bursei de Valori Bucuresti BVB). continuă pe Ziarul Bursa

Florentin Pandele, primarul din Voluntari, risipeste 1,8 milioane lei din banii cetatenilor pe deoratiuni de Craciun

Primaria Voluntara, pastorita de Florentin Pandele, a lansat o licitatie pentru cumpararea decoratiunilor de Craciun. Primarul Pandele este dispusa sa cheltuie de la buget 1,8 milioane lei pentru comete, reni.

Peste 61 milioane lei din rezerva bugetara, pentru ca sase orase sa nu ramana fara caldura

Guvernul Romaniei a aprobat, vineri, alocarea sumei de peste 61,28 milioane de lei, din Fondul de rezerva bugetara la dispozitia Guvernului, prevazut in bugetul de stat pe anul 2019, in vederea asigurarii continuitatii serviciului public de alimentare cu energie termica in sistem centralizat, a populatiei din municipiile: Motru jud. Gorj) - 7. 956 mii lei; Gheorgheni jud. Harghita) - 2. 200 mii lei;.

VIDEO FOTOGALERIE Parcul de doua hectare amenajat in sectorul 6 in locul unei autobaze a societatii de salubrizare. Investitia se ridica la 12 milioane de lei

Bucurestenii care locuiesc in Sectorul 6 vor avea in cateva saptamani un parc nou-nout, de aproape doua hectare, pe bulevardul Timisoara nr. Spatiul verde a fost amenajat de Primaria de sector, pe un teren industrial, unde functiona o autobaza a societatilor de salubrizare, ceea ce reprezinta o noutate pentru Bucuresti. Pentru amenajarea parcului, institutia a investit circa 12 milioane lei fara TVA.

Ministerul Agriculturii propune un buget de 925 milioane lei pentru liceele agricole, in urmatorii patru ani

Anul acesta, 58 de licee tehnologice cu profil preponderent agricol au trecut din subordinea Ministerului Educatiei in cea a Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale MADR). in acelasi timp, MADR a inaintat guvernului un proiect de hotarare pentru aprobarea sumelor care ar trebui eliberate catre liceele agricole, in vederea realizarii investitiilor asumate prin actul normativ de preluare a acestor institutii de invatamant de catre Ministerul Agriculturii, scrie fermierinromania. ro.

Medicul acuzat ca lua mita pentru pensionari frauduloase, condamnat cu suspendare si lasat fara 1,2 milioane lei

Tribunalul Timis a dat sentinta in dosarul in care medicul Eugen Posiar, fost sef de sectie la Spitalul Militar Timisoara, a fost trimis in judecata pentru luare de mita. Medicul este acuzat ca a luat bani in schimbul pensionarii anticipate frauduloase a unor angajati din penitenciare.

MFP a imprumutat, ieri, 658 milioane lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat, ieri, 658 de milioane de lei de la banci, printr-o emisiune de obligatiuni de stat tip benchmark cu o maturitate reziduala de 47 de luni, la un randament mediu de 3,74% pe an, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR).

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )