Libnet.ro
UNICEF

11:30

Rulaj de 12,8 milioane lei, cu mult sub media zilnica a anului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Rulaj de 12,8 milioane lei, cu mult sub media zilnica a anului

Opt din cei noua indici, in crestere Valoarea tranzactiilor inregistrate ieri la Bursa de Valori Bucuresti BVB) a fost de numai 12,8 milioane lei, circa jumatate din rulajul ultimei zile bursiere de saptamana trecuta, si cu mult sub valoarea medie zilnica a anului, de 47,59 milioane lei. Indicii au marcat cresteri, opt din cele noua cosuri de actiuni ale pietei noastre de capital incheind sesiunea de tranzactionare cu aprecieri ale cotatiilor, . continuă pe Ziarul Bursa

Guvernul ar putea acorda Tarom si Blue Air ajutoare de stat de 613,5 milioane lei

Ministerul Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatiilor a publicat in dezbatere publica proiectul de Ordonanta de urgenta privind instituirea cadrului legal pentru acordarea unor ajutoare de stat companiilor de transport aerian Tarom si Blue Air, pentru compensarea pierderilor suferite ca urmare a pandemiei COVID-19. Potrivit notei de fundamentare, Tarom solicita un ajutor de stat de 312,74 milioane lei, iar Blue Air de 300,77 milioane lei.

MINISTERUL TRANSPORTURILOR: Ministerul Transporturilor: Tarom si Blue Air solicita ajutoare de stat de 613,5 milioane lei

Ministerul Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatiilor a publicat in dezbatere publica proiectul de Ordonanta de urgenta privind instituirea cadrului legal pentru acordarea unor ajutoare de stat companiilor de transport aerian Tarom si Blue Air, pentru compensarea pierderilor suferite ca urmare a pandemiei Covid-19. Potrivit notei de fundamentare, Tarom solicita un ajutor de stat de 312,74 milioane lei 64,8 milioane euro), iar Blue Air de 300,77 milioane lei, conform news. ro.

DUPA PRIMELE SASE LUNI ALE ANULUI Profitul net al BRD a scazut cu 47,3%, la 414 milioane lei

BRD - Groupe Societe Generale BRD) a raportat, pentru primele sase luni ale anului curent, un profit net consolidat de 414,67 milioane de lei, in scadere cu 47,3% fata de cel din prima jumatate a anului trecut.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3128 seconds )