Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mesaj din partea sefei ANAF pentru mediul de afaceri: Sa fim solidari. Situatia de urgenta nu trebuie sa fie un pretext pentru a se incerca evitarea platii taxelor

Hotnews Hotnews,
 Mesaj din partea sefei ANAF pentru mediul de afaceri: Sa fim solidari. Situatia de urgenta nu trebuie sa fie un pretext pentru a se incerca evitarea platii taxelor

Presedintele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF), Mirela Calugareanu, a rugat mediul de afaceri sa fie solidar, astfel ca firmele care au bani sa-si plateasca taxele. Probabil a transmis acest mesaj pentru ca situatia incasarilor la buget nu este roza de la debutul crizei coronavirusului. incurajati de OUG 292020 care spune, printre altele, ca pot sa nu fie platite taxele si impozitele pe perioada starii de urgenta si inca 30 de zile dupa ce aceasta expira pentru ca nu se calculeaza dobanzi si penalitati, multe firme au decis sa tina cash-ul. continuă pe Hotnews

Un mesaj fals din partea Politiei Romane circula in mediul online. IGPR avertizeaza: Nu deschideti acest e-mail!

Un mesaj de e-mail trimis in fals ca venind din partea Politiei Romane, cu un atasament potential periculos, circula pe internet invitand destinatarii sa participe la sediul IGPR la o ancheta in curs de desfasurare si ii indeamna pe utilizatori sa deschida asa-zise documente din notificare. Politia Romana anunta ca mesajul este fals si ii previne pe cetateni sa nu deschida e-mail-ul.

Aviz negativ din partea Plenului CSM pentru infiintarea Directiei de Investigare a Infractiunilor de Mediu

Proiectul de lege privind infiintarea Directiei de Investigare a Infractiunilor de Mediu DIIM), institutie care ar urma sa combata la nivel national nerespectarea legislatiei in acest domeniu, a primit, joi, aviz negativ din partea Consiliului Supreior al Magistraturii CSM).

Compania aeriana Animawings primeste o investitie de 25% din partea actionarului Aegean Airlines

Animawings, compania aeriana romaneasca parte a Memento Group, primeste o investitie din partea actionarului Aegean Airlines , care preia o cota de participare de 25% din capitalul companiei aeriene Animawings, potrivit unui comunicat de presa.

Asociatia bancara din Portugalia cere masuri pentru evitarea cresterii nivelului creditelor neperformante

Asociatia bancara din Portugalia a cerut Guvernului si Uniunii Europene sa stimuleze economia, pentru a preveni o crestere masiva a creditelor neperformante, ca rezultat al pandemiei de coronavirus COVID-19), transmite Reuters.

Un medic din Galati, scrisoare emotionanta pentru Raed Arafat: Va rog sa ma ascultati. Nu imi distrugeti toata familia!

Un medic urolog din Galati a scris o scrisoare emotionanta adresata secretarului de stat Raed Arafat, spunand ca se teme pentru copiii lui, deoarece si el, si sotia lui sunt medici si il roaga pe seful DSU sa o lase pe mama celor mici acasa, promitand ca astfel va fi soldat exemplar.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )