Libnet.ro
UNICEF

13:45

Sefa ANAF va conduce Consiliul de Administratie al CEC Bank

Adevărul Adevărul,
Sefa ANAF va conduce Consiliul de Administratie al CEC Bank

Mirela Calugareanu, sefa ANAF, a fost aprobata vineri in functia de presedinte al Consiliului de Administratie al CEC Bank. continuă pe Adevărul

Sefa ANAF este noul presedinte CA la CEC Bank, in locul lui Valentin Mavrodin, care ramane membru

Adunarea Generala a Actionarilor CEC Bank, institutie de credit controlata integral de statul roman, prin Ministerul de Finante, a aprobat numirea Mirelei Calugareanu, sefa ANAF, in functia de presedinte al Consiliului de Administratie al bancii, conform unui comunicat de presa. Asta se intampla la o zi dupa ce in Guvern s-a aflat un memorandum pe aceasta tema, propus de Florin Citu, ministrul Finantelor.

Schimbari in Consiliul de Administratie al CEC Bank aprobate de AGA

Adunarea Generala a actionarilor CEC Bank, institutie de credit controlata integral de statul roman, prin Ministerul de Finante, a aprobat azi schimbari la nivelul Consiliului de Administratie, transmite un comunicat de presa.

Florin Citu vrea sa o numeasca presedinte CA la CEC Bank pe Mirela Calugareanu, sef ANAF

Guvernul va discuta joi, in sedinta de Guvern, un memorandum prin care sefa ANAF, Mirela Calugareanu, ar urma sa fie noul presedinte al Consiliului de Administratie de la CEC Bank. Practic, ar urma sa-l inlocuiasca pe Valentin Mavrodin. Schimbarea ar fi dorita Florin Citu, ministrul Finantelor, conform Hotnews. ro.

Valentin Mavrodin - inlocuit de la sefia CEC Bank cu Mirela Calugareanu

Valentin Mavrodin a fost schimbat din functia de presedinte al Consiliului de Administratie din cadrul CEC Bank, in locul sau fiind numita Mirela Calugareanu, care era membru ne-executiv in CA al CEC Bank din 2017. Velentin Mavrodin a ramas membru ne-executiv in cadrul Consiliului de Administratie al bancii, conform unui comunicat al institutiei de credit. Decizia a fost luata astazi de Ministerul Finantelor Publice MFP), care detine CEC Bank, in Adunarea Generala a Actionarilor.

Florin Citu vrea sa-l inlocuiasca pe Valentin Mavrodin de pe functia de presedinte CA la CEC Bank, dorind sa o puna in loc pe sefa ANAF

Guvernul va discuta joi, in sedinta de Guvern, un memorandum prin care sefa ANAF, Mirela Calugareanu, ar urma sa fie noul presedinte al Consiliului de Administratie de la CEC Bank. Practic, ar urma sa-l inlocuiasca pe Valentin Mavrodin. Schimbarea ar fi dorita Florin Citu, ministrul Finantelor.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )