Libnet.ro
UNICEF

01:05

Trei proiecte importante ale ANAF din 2021: SFERA, APIC si SAF-T

Hotnews Hotnews,
 Trei proiecte importante ale ANAF din 2021: SFERA, APIC si SAF-T

Presedintele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF), Mirela Calugareanu, a vorbit in cadrul unei conferinte online despre trei proiecte importante pentru contribuabili ce ar urma sa fie demarate, ori finalizate in acest an: SFERA, APIC si SAF-T. Declaratiile au fost facute in cadrul unei conferinte organizata de EY Romania. continuă pe Hotnews

Calendar ortodox iunie 2021. Cele mai importante sarbatori crestine din aceasta luna

In calendarul ortodox al lunii iunie 2021 sunt cinci sarbatori de cruce rosie si cinci sarbatori de cruce neagra. Sarbatorile de cruce rosie sunt: Inaltarea Domnului Ziua Eroilor; Sfantul Mucenic Timotei, episcopul Prusei, Pogorarea Sfantului Duh Cincizecimea sau Rusaliile), Lunea Sfantului Duh; Nasterea Sfantului Ioan Botezatorul si Sfintii Apostoli Petru si Pavel, iar cele .

Calendar ortodox mai 2021. Cele mai importante sarbatori crestine din aceasta luna

In calendarul crestin ortodox din luna mai 2021 sunt 3 sarbatori de cruce rosie si patru sarbatori de cruce neagra. Afla si tu care sunt acestea si ce trebuie sa stii. in luna mai pica Pastele 2021. Calendar ortodox mai 2021 Prima sarbatoare de cruce rosie este invierea Domnului Sfintele Pasti); Aducerea moastelor Sfantului Atanasie .

Cele mai importante trenduri din 2021 in marketing digital: Cum se vor promova firmele pe Google, Facebook, Instagram, LinkedIn sau TikTok

In urma unui an 2020 plin de provocari, in care comportamentul consumatorilor s-a schimbat la nivel global ca urmare a pandemiei de Covid-19, iar piata online a inregistrat cresteri semnificative, trendurile din 2021 in marketing digital se concentreaza pe continut video, creativitate, automatizari, dar si pe testare si adaptare pentru rezultate performante, arata analiza unei agentii de performance marketing.

Cine este Alecsandru Dunaev, de fapt. Secretele nestiute ale actorului din serialul Adela

S-a aflat cine este Alecsandru Dunaev, de fapt. Secretele nestiute ale actorului din serialul Adela, nou lansat la Antena 1, sunt disponibile in articolul de mai jos. Cine este actorul din serialul Adela, de fapt. Alexandru Dunaev si-a pus sufletul pe tava in fata telespectatorilor Cine este Alecsandru Dunaev, de fapt, actorul care joaca in .

COMISIA NATIONALA DE PROGNOZA: Economia va avea o contractie usoara in primul trimestru din 2021

CNSP: Pentru perioada 2022 - 2024, ritmul mediu anual de crestere economica estimat este de 4,9%, cu un varf de 5% in anul 2023, an in care vor intra mai multe fonduri europene Revenirea economiei in zona pozitiva este deplasata spre trimestrul al doilea din 2021, urmand ca si in primul trimestru al anului 2021 sa avem o usoara contractie economica fata de primul trimestru 2020, arata Comisia Nationala de Strategie si Prognoza CNSP) in nota ce fundamenteaza coordonatele bugetare pe 2021.

Meteo ianuarie. Cum va fi vremea in Romania, dupa cea mai geroasa noapte din 2021

Meteo februarie 2021. Meteorologii ANM au anuntat cum va fi vremea in Romania, dupa cea mai geroasa noapte din acest an. e se intampla cu temperaturile, cititi in articolul de mai jos. Meteo Februarie 2021. Cum va fi vremea in utmatoarea luna. Unde sunt anuntate ploi in exces Meteo ianuarie. Meteorologi Administratiei Nationale de Meteorologie .

Ar putea fi cele mai subtiri si usoare laptopuri din 2021, dar autonomia este cea mai impresionanta

In urma cu cateva zile, in cadrul CES 2021, mai multi producatori importanti de gadgeturi si-au dezvaluit noutatile pentru anul in curs. Printre ele se numara si noua linie de.

Protectia datelor si confidentialitatea, lectia din 2020 si tendintele din 2021

Protectia datelor si confidentialitatea au fost mai importante ca oricand in 2020 din cauza pandemiei de coronavirus care ne-a impins si mai mult activitatea in online. Problemele legate de gestionarea corecta a datelor si respectarea tratamentului acestora, in ceea ce priveste confidentialitatea si securitatea, au devenit centrale pentru managerii IT si managementul organizatiilor. in plus, si atentia din partea organismelor de supraveghere ale Uniunii Europene a crescut pe fondul digitalizarii.

Sunt eficiente vaccinurile impotriva noilor tulpini ale coronavirusului din Marea Britanie si Africa? Ce spun cei de la Pfizer- BioNtech

Vaccinul anti-COVID-19 produs de Pfizer si BioNTech functioneaza impotriva mutatiilor aparute la cele doua variante de coronavirus detectate initial in Marea Britanie si Africa de Sud, dupa cum au indicat.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3004 seconds )