Libnet.ro
UNICEF

16:00

eMAG reduceri. 3 telefoane indragite sunt acum accesibile: mai ieftine si cu 38%

Antena3 Antena3,
eMAG reduceri. 3 telefoane indragite sunt acum accesibile: mai ieftine si cu 38%

EMAG reduceri telefoane. In campania Revolutia Preturilor, magazinul online emag. ro are reduceri la cele mai indragite branduri de telefoane: Apple, Samung si Huawei. continuă pe Antena3

eMAG reduceri. 4 combine frigorifice grozave sub 1.000 de lei

EMAG reduceri combine frigorifice. Magazinul online emag. ro desfasoara in aceasta perioada o ampla campanie de reduceri la aparate frigorifice de la diferite branduri.

eMAG reduceri electrocasnice. Revolutia Preturilor din ianuarie 2019

EMAG reduceri electrocasnice. Magazinul online emag. ro desfasoara campania Revolutia Preturilor, care vine cu taieri de preturi chiar si de peste 50%.

eMAG reduceri. 3 televizoare sub 500 de lei in campania Revolutia Preturilor

EMAG reduceri televizoare. Magazinul online emag. ro desfasoara in aceasta perioada campania Revolutia Preturilor, care vine cu oferte excelente la televizoare de la diferite branduri.

Harta infectiilor n spitalele din Romnia: Unde sunt raportate cele mai multe si cele mai putine nosocomiale

607 infectii spitalicesti au fost raportate in Romania in anul 2017, fruntase la raportarea infectiilor fiind capitala unde sunt, de altfel, si cele mai multe spitale) si judetele Iasi, Cluj si Timis. La polul opus, judetele care au raportat cele mai putine infectii sunt Covasna, Ialomita, Giurgiu, Gorj si Tulcea, potrivit Institutului National de Sanatate Publica. Numarul mic de infectii raportate de unele spitale nu inseamna neaparat ca acolo nosocomialele sunt mai putine, subraportarea infectiilor fiind un fenomen in Romania.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3191 seconds )