Libnet.ro
UNICEF

17:45

Reduceri eMAG la cuptoare si plite. Cele mai incinse oferte

Antena3 Antena3,
Reduceri eMAG la cuptoare si plite. Cele mai incinse oferte

EMAG continua campania de oferte la electronice si electrocasnice. Iata cateva modele de cuptoare si plite pe care sa le cautati in oferta eMAG de astazi:. continuă pe Antena3

Science Report Cele mai fascinante 10 inventii ale anului 2018, inventariate de MIT

De la pilule programabile la ghete generatoare de energie, acestea sunt cele mai neobisnuite inovatii tehnologice trecute in. revista de. MIT Technology Review! Publicatia este o vitrina a tehnologiilor emergente, chiar si ale celor care nu vor depasi aceasta faza. in continuare, ni le prezinta pe cele mai putin cunoscute despre care a scris in 2018, multe din ele preluate din arXiv, baza de date pre-publicare a articolelor stiintifice.

974 locuri de munca vacante in Spatiul Economic European. Unde sunt cele mai multe posturi

Angajatorii din Spatiul Economic European ofera, prin intermediul retelei EURES Romania, 974 locuri de munca vacante. Cele mai multe sunt oferite in Spania pentru agricultori.

FOTO Povestea romancei cu cele mai lungi picioare. Este model, a fost descoperita de Armani si se viseaza somelier

Devenita celebra in intreaga tara drept femeia cu cele mai lungi picioare din Romania, Daniela Aciu face senzatie pe cele mai mari podiumuri ale lumii.

Cele mai noi fotografii din ultimul sezon Game of Thrones

Mai sunt aproape doua luni pana la debutul ultimului sezon al serialului Game of Thrones, iar fanii acestuia sunt entuziasmati sa vada 14 noi fotografii de la filmari. Iata despre ce este vorba! .

Premiera pe DN2, unul dintre cele mai periculoase drumuri din tara: Un sector din E85 va fi transformat n 2+1 alternativ / PLUS: Ce spune Compania de Drumuri despre tipul de parapet pe cablu testat timp de un an la Afumati

Drumul National DN2 E85) este unul dintre cele mai periculoase din tara - asta mai ales din cauza faptului ca, desi soseaua are doar o banda pe sens, multi soferi folosesc neregulamentar acostamentul mai larg drept banda 1, vitezele practicate sunt mari si multe depasiri sunt periculoase. De cativa ani a existat o presiune din partea societatii civile pentru a spori siguranta pe actualul DN2 si implementarea unui sistem de circulatie 2+1 alternativ. Primul astfel de tronson-test va avea circa 9 kilometri si Compania de Drumuri a precizat la solicitarea HotNews. ro exact unde va fi implementat. Cu toate acestea, sensurile de circulatie nu vor fi separate fizic printr-un parapete, ci prin spatiu liber lat de un metru.

Cele mai rapide telefoane in 2019: ce smartphone sa iti cumperi

Cei de la AnTuTu si-au facut un obicei din publicarea unui clasament lunar cu cele mai rapide telefoane. Mai jos se poate vedea cum arata top 10 la finele lunii ianuarie. AnTuTu este cel mai.

15 ani de Facebook: Cele mai importante momente din viata si cariera lui Mark Zuckerberg si ale retelei de socializare

Cea mai populara retea de socializare a implinit 15 ani de cand tanarul student la Harvard, Mark Zuckerberg lansa Facebook dintr-o camera de camin . Astazi, seful Facebook are o avere de 71 de miliarde de dolari. Iata cele mai importante momente din cariera lui si cea a Facebook, care s-a confruntat in ultimii ani cu scandaluri uriase.

S-au implinit 66 de ani de la moartea uneia dintre cele mai importante personalitati din istoria Romaniei (FOTO)

Marti 5 februarie) se implinesc 66 de ani de la moartea lui Iuliu Maniu in inchisoarea comunista din Sighet. Iuliu Maniu a fost una dintre cele mai importante figuri politice din istoria Romaniei, avand un rol.

HOROSCOP. Care sunt cele mai puternice zodii. Pot depasi mai usor ca altii momentele grele

Exista cativa nativi care reusesc mai usor ca altii sa treaca peste obstacole datorita firii lor tari. Acestea sunt cele mai puternice zodii: Capricorn Chiar daca la prima vedere nu ar parea, nativii.

Cum au omorat rusii 400 de romani. Unul dintre cele mai cumplite maceluri infaptuite de bolsevici

Dupa ocuparea Bucovinei de Nord, trupele sovietice au fost acuzate de atrocitati indreptate impotriva populatiei romanesti. Unul dintre cele mai crunte si sangeroase episoade s-a consumat in Lunca Prutului, acolo unde sute de tarani neajutorati au fost ucisi cu sange rece si bagati in gropi comune.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )