Libnet.ro
UNICEF

23:00

CEC Bank lanseaza procesul de contractare online a serviciilor bancare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CEC Bank lanseaza procesul de contractare online a serviciilor bancare

CEC Bank lanseaza procesul de contractare online, la distanta a serviciilor bancare, prin lansarea pachetului Bun venit, care include un cont curent, emiterea unui card de debit si acces la Mobile Banking, transmite banca, printr-un comunicat de presa. Contul curent si accesul la Mobile Banking se activeaza instant, dupa finalizarea procesului de inregistrare online, iar cardul se emite si se trimite prin posta, la adresa indicata, subliniaza sursa citata. continuă pe Ziarul Bursa

Clientii isi pot deschide conturi 100% online la CEC Bank, din tara sau din strainatate

Banca de stat CEC Bank lanseaza procesul de contractare online, la distanta a serviciilor bancare, prin lansarea pachetului Bun venit, in contextul in care bancile reduc interactiunea cu clientii din cauza epidemiei de coronavirus.

CEC Bank lanseaza banking-ul la distanta! Cont deschis online si card trimis prin posta, inclusiv in strainatate

CEC Bank, institutia financiara cu cea mai extinsa retea din Romania, lanseaza fluxul online de deschidere a conturilor curente si va furniza astfel servicii bancare la distanta prin mobile banking, inclusiv emiterea cardurilor de debit si trimiterea.

Clientii isi pot deschide conturi 100% online la CEC Bank, din tara sau din strainatate

CEC Bank informeaza, printr-un comunicat remis Redactiei, lansarea procesului de contractare online, la distanta a serviciilor bancare, prin lansarea pachetului Bun venit.

Ce se intampla acum la bancomatele ING. CEC Bank si BRD sunt in aceeasi situatie

Inca de la primele ore, oamenii au inceput sa se inghesuie la bancomate. Mentionam ca sediile bancilor limiteaza numarul de prespane care pot intra in acelasi timp in contextul crizei sanitare interne si internationale. Ce se intampla acum la bancomatele ING E al patrulea bancomat la care incerc, a marturisit un barbat, potrivit libertatea. ro, care .

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )