Libnet.ro
UNICEF

22:15

Numerarul favorizeaza extinderea epidemiei de coronavirus. Expertii recomanda spalarea de bani

Adevărul Adevărul,
Numerarul favorizeaza extinderea epidemiei de coronavirus. Expertii recomanda spalarea de bani

Banii cash favorizeaza raspandirea coronavirusului, iar oficialii bancii nationale si medicii recomanda spalarea banilor, la propriu, sau plata cu cardul. continuă pe Adevărul

AGENTIILE DE PRESA: Banca Centrala a Coreei de Sud ar putea arde unele bancnote pentru a opri extinderea epidemiei de coronavirus

Banca Centrala a Coreei de Sud BOK) a anuntat vineri ca va pune in carantina bancnotele timp de doua saptamani pentru a inlatura orice urma de coronavirus si chiar ar putea arde unele bancnote, ca parte a eforturilor de opri extinderea epidemiei de coronavirus Covid-19), transmite Reuters.

Ministerul Muncii, anunt oficial in plina criza de coronavirus. Ce recomanda pentru angajatii romani

Ministerul Muncii si Protectiei Sociale recomanda aplicarea unor serii de masuri in scopul prevenirii raspandirii infectarii cu coronavirus. Cea mai importanta dintre acestea este flexibilizarea conditiilor de munca, acolo unde se poate. Angajatorul are dreptul sa te controleze in timpul programului Potrivit unui comunicat emis de MMPS, in contextul suspendarii cursurilor scolare in unitatile de .

Coronavirus. ANAF recomanda contribuabililor sa interactioneze de la distanta cu Fiscul

In contextul raspandirii infectiei cu coronavirus COVID-19), Agentia Nationala de Administrare Fiscala a recomandat contribuabililor ca obligatiile fiscale se pot indeplini utilizand metode de comunicare la distanta.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )