Libnet.ro
UNICEF

01:05

in plina pandemie de Coronavirus, Parlamentul a decis majorarea salariilor cu chiar 100% pentru unii angajati platiti din fonduri publice

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
in plina pandemie de Coronavirus, Parlamentul a decis majorarea salariilor cu chiar 100% pentru unii angajati platiti din fonduri publice

Parlamentul a modificat Legea privind salarizarea personalului platit din fonduri publice. Salariile personalului din cardul Institutului pentru studierea problemelor minoritatilor nationale se vor majora cu 100%, scrie Mediafax. ro . continuă pe Wall-Street Ro

Minune in plina pandemie de coronavirus. Coroana de spini a Mantuitorului Iisus Hristos a inflorit

Un semn de speranta in Italia ingenunchiata de pandemie vine dintr-o biserica din orasul Ponza.

VIDEO inmormantare cu alai in plina pandemie la Zimnicea: zeci de persoane au condus lagroapa o ruda a primarului

In plina pandemie de coronavirus, la Zimnicea, masina mortuara este urmata de un alai din care fac parte cel putin 20 de persoane.

Investitie la tara in plina pandemie de COVID-19. Banci de peste 10.000 de euro, platite unui fost angajat al primariei

Oficialii unei primarii rurale din judetul Botosani au cumparat in plina pandemie de coronavirus banci de peste 10. 000 de euro pentru odihna cetatenilor iesiti la plimbare. Firma de la care au fost cumparate bancile apartine unui fost angajat al primariei.

Fost lider WTA la dublu le cere internautilor sa nu mai posteze imagini cu mancare in plina pandemie de coronavirus

A fost lider al ierarhiei WTA la dublu reusind sa castige pana acum doua Grand Slam-uri in cariera ambele alaturi de Martina Hingis). Aflata in izolare acasa, in India, Sania Mirza are o rugaminte in plina pandemie de coronavirus: sa se posteze mai putin imagini cu mancare pe retelele sociale.

Risc de contaminare pe scara blocului. in plina pandemie de coronavirus, majoritatea locuitorilor de la bloc nu pot plati online intretinerea

In plina pandemie de coronavirus, majoritatea locuitorilor de la bloc nu au posibilitatea sa isi plateasca intretinerea online, desi asociatiile de proprietari sunt obligate sa detina un cont bancar inca din 2018.

Avalansa de soferi beti sau fara permis surprinsi de politisti in trafic, in plina pandemie de coronavirus

Politistii au depistat sase barbati in ultimele zile, care fie nu aveau dreptul sa conduca autovehicule, fie se aflau sub influenta alcoolului. Toti s-au ales cu dosare penale.

Fond privat de 9,5 miliarde dolari, pentru firme IT, lansat in plina criza coronavirus COVID-19

In plina criza, americanii au lansat un nou fond de investitii, de 9,5 miliarde de dolari, pentru finantarea unor firme IT. Compania de investitii Insight Partners ajunge astfel la cel de-al 11-lea fond al sau, dupa ce inainte a finantat companii americane si europene, ca Twitter, Delivery Hero, Trivago, Udemy, Vinted.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )