Libnet.ro
UNICEF

18:45

Cine sunt laureatii Nobelului pentru economie din acest an: o familie de economisti de la MIT (Abhijit Banerjee si Esther Duflo) si un profesor de la Harvard pasionat de demografie

Hotnews Hotnews,
 Cine sunt laureatii Nobelului pentru economie din acest an: o familie de economisti de la MIT (Abhijit Banerjee si Esther Duflo) si un profesor de la Harvard pasionat de demografie

Castigatorii Nobelului in economie denumirea corecta este Premiul pentru stiinte economice al Bancii Centrale Suedeze in memoria lui Alfred Nobel) sunt in numar de 3 anul acesta: Abhijit Banerjee, Esther Duflo si Michael Kremer. Primii doi- Abhijit Banerjee 58 de ani), Esther Duflo 47 ani) - sunt sot si sotie, ambii profesori la MIT Banerjee i-a fost indrumator de doctorat celei careia i-a devenit sotie) si parintii unui copil de 7 ani, iar al treilea - Michael Kremer 55 de ani)- este profesor la Harvard. continuă pe Hotnews

Cine sunt perechile ce vor concura in Asia Express 3? Alex Velea si Razvan Fodor, printre participanti!

Ne pregatim de Asia Express 3, iar 9 perechi de vedete vor pleca in Flipine si Taiwan pentru a filma acest nou sezon al show-ului de televiziune care face senzatie in Romania. Acolo, vor trebui sa se descurce in conditii extrem de sarace, dar si periculoase, cu doar 1 euro pe zi. Iata care sunt acestea.

Cine sunt cei doi tineri care au murit in accidentul de la Sibiu. Adina si Lucian erau mai fericiti ca niciodata inainte de tragedie

Tragedia produsa in cursul noptii de sambata a schimbat sirul vietii a doua familii. Doi tineri din Mures s-au stins pe loc intr-un accident care s-a produs in Sibiu, pe DN14. Din pacate, acestia aveau planuri mari de viitor pe care n-au mai apucat sa le implineasca. Rudele sunt inca in stare de soc dupa .

Premiul Nobel pentru Economie - atribuit economistilor Abhijit Banerjee, Esther Duflo si Michael Kremer

Premiul Nobel pentru Economie a fost atribuit, luni, la Institutul Karolinska din Stockholm, economistilor Abhijit Banerjee, Esther Duflo si Michael Kremer pentru abordarea lor experimentala in vederea diminuarii saraciei globale.

Nobelul pentru Economie, primit de 3 economisti ce au oferit solutii de combatere a saraciei globale

Economistii Abhijit Banerjee, Esther Duflo si Michael Kremer au castigat Nobelul pe 2019 pentru Economie pentru crearea unei abordari experimentale in actiunile de reducere a gradului de saracie globala, a anuntat luni Academia Regala pentru Stiinte, potrivit Reuters.

Alexandru Cumpanasu, in vizorul DNA pentru contractele din bani publici. E pasibil de dosar penal

Pe langa faptul ca nu mai are spatele asigurat de o garda de corp din partea MAI, Alexandru Cumpanasu este si in vizorul DNA pentru contractele din bani publici. Candidatul la alegerile prezidentiale 2019 e pasibil de dosar penal. Alexandru Cumpanasu, in vizorul DNA pentru contractele din bani publici Ministerul Afacerile Interne MAI) i-a retras .

Campania electorala pentru alegerile prezidentiale incepe astazi Cine sunt candidatii si ce reguli se schimba

Campania pentru alegerile prezidentiale din 10 noiembrie a inceput sambata, cu 14 candidati la functia de sef al statului si cu noi masuri - pentru prima data, romanii din strainatate pot vota pe parcursul a trei zile sau prin corespondenta. in cazul votului prin corespondenta, plicurile cu optiunea electorala trebuie sa ajunga in Romania pana in 7 noiembrie.

10 tineri au adus Romaniei locul 1 la Campionatul European de Securitate Cibernetica din acest an

Reprezentativa Romaniei s-a clasat pe locul 1 la Campionatul European de Securitate Cibernetica ECSC) 2019, podiumul fiind completat de Italia locul II) si Austria locul III). Cea de-a sasea editie ECSC, organizata in premiera de tara noastra, a reunit echipe din 20 de state, formate din tineri elevi si studenti pasionati de cybersecurity. Romania a fost prezenta la European Cyber Security Challenge 2019 cu un lot format din 10 tineri, cu varste cuprinse intre 16 si 25 de ani, selectati din peste 300 de potentiali competitori.

Locuitorii regiunilor Campania si Sicilia sunt printre cei mai saraci din UE

In regiunile Campania si Sicilia, peste patru persoane din zece sunt expuse riscului saraciei, sau au un venit disponibil cu 60% inferior celui mediu national, scrie Rador, citand Rainews.

Noua separatisti catalani, condamnati la ani grei de inchisoare pentru evenimentele din 2017

Curtea suprema din Spania a condamnat luni noua separatisti catalani la pedepse cu inchisoarea intre 9 si 13 ani pentru rolul lor in tentativa de obtinere a independentei din 2017, transmite Reuters.

Diplomat UE - sanctiunile impotriva Turciei pentru operatiunile din Siria se afla pe masa

Un inalt diplomat al UE a subliniat pentru ziarul nostru ca nu trebuie conectata problema Siriei de problema Zonei Economice Exclusive a Ciprului, scrie Rador, citand Ethnos.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2319 seconds )