Libnet.ro
UNICEF

15:45

Wizz Air lanseaza un nou concurs de inovare pentru tineri. Castigatorii vor putea calatori gratis tot anul

Antena3 Antena3,
Wizz Air lanseaza un nou concurs de inovare pentru tineri. Castigatorii vor putea calatori gratis tot anul

Pana in 25 martie, studentii sau materanzii se pot inscrie la a doua editie a concursului Wizz Youth Challenge. Un concurs international de studii de caz pentru studentii cu raspunsuri inovatoare la o provocare. continuă pe Antena3

Clipe de PANICA pentru pasagerii unui avion Wizz AIR: PROBLEME TEHNICE LA MOTORUL 2 (FOTO)

Probleme tehnice pentru o aeronava Wizz Air care decolase de pe Aeroporul din Larnaca, Cipru, spre Bucuresti. Potrivit BoardingPass, Airbusul A321 HA-LXC - 2. 1 ani) s-a intors la rampa, pilotii dandu-si seama.

UPDATE // Clipe de PANICA pentru pasagerii unui avion Wizz AIR: PROBLEME TEHNICE LA MOTORUL 2 // Pozitia companiei aeriene (FOTO)

UPDATE: Reprezentantii companieiWizz Air au transmis vineri ca avionul care trebuia sa ajunga la Bucuresti de laLarnaca nu a apucat sa decoleze, aceasta masura fiind luata din cauza unei posibile.

Anunt facut de Gabriela Firea, la Forumul Intact Media Group: Concurs international pentru reabilitarea bulevardului Magheru

Primaria Municipiului Bucuresti va initia un concurs international de solutii, in valoare de un milion de euro, pentru un proiect ce vizeaza reabilitarea bulevardului Magheru, a anuntat vineri primarul general al.

Luxoft are un nou director general pentru Europa Centrala si de Sud-Est

Luxoft, unul dintre furnizorii de servicii de dezvoltare software si solutii IT inovatoare catre clienti globali, anunta numirea lui Bogdan Pelinescu in functia de Director General pentru Europa Centrala si de Sud-Est.

Luxoft are un nou director general pentru Europa Centrala

Luxoft, unul dintre furnizorii de servicii de dezvoltare software si solutii IT inovatoare catre clienti globali, anunta numirea lui Bogdan Pelinescu in functia de Director General pentru Europa Centrala.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2325 seconds )