Libnet.ro
UNICEF

16:45

Citu, despre neconstitutionalitatea amenzilor: Nu le-am luat in calcul la buget. Oricum n-au fost platite

Adevărul Adevărul,
Citu, despre neconstitutionalitatea amenzilor: Nu le-am luat in calcul la buget. Oricum n-au fost platite

Amenzile declarate neconstitutionale de CCR nu au fost luate in calcul la buget si oricum foarte multe dintre ele nu au fost platite a declarat ministrul Finantelor Publice, Florin Citu. continuă pe Adevărul

Raed Arafat, despre neconstitutionalitatea amenzilor: Lipsa unor unelte care sa descurajeze pe cei care nu vor sa respecte regulile devine o problema majora

Doctorul Raed Arafat considera ca lipsa amenzilor pentru nerespectarea masurilor impuse in cazul COVID 19 ar putea deveni o problema majora. Din cauza nerespectarii regulilor, am ajunge sa pierdem tot ce am castigat impreuna in ultimele doua luni iar in loc sa scada cazurile si numarul deceselor acesta ar creste semnificativ, a scris Arafat pe contul sau de Facebook. Acesta a mai spus ca trebuie sa avem si mijloacele prin care putem lua masuri impotriva celor care nu vor sa respecte regulile punand viata majoritatii in pericol.

Citu, despre scaderea economica cu 6% prognozata de CE: Total gresit. Ne vom reveni in trimestrul 3

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a vorbit miercuri seara despre scaderea economica cu 6% a Romaniei prognozata de Comisia Europeana pentru acest an, sugerand ca este total gresit, ca sunt probleme in estimare, pentru ca economia va incepe sa-si revina in trimestrul trei.

Citu, despre somajul tehnic: Se va prelungi si dupa 15 mai, dar ar putea fi mai mic

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat miercuri la postul public de radio ca masura somajului tehnic va fi prelungita si dupa data de 15 mai, insa doar pentru anumite categorii, iar cuantumul ar putea fi mai mic.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )