Libnet.ro
UNICEF

09:30

CRISTIAN POPA, BNR: Sa ne temem mai mult de epuizarea spatiului de manevra al BNR decat de neutilizarea sa

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CRISTIAN POPA, BNR: Sa ne temem mai mult de epuizarea spatiului de manevra al BNR decat de neutilizarea sa

Noi suntem in mod constant comparati cu Ungaria de catre analistii economici, dar, fara sa exagerez, le recomand acestora sa se uite si la Turcia, a spus Popa * Conflict de viziune intre Citu si BNR: Ministrul de finante vrea ca banca centrala sa reduca dobanzile, BNR indeamna la prudenta in contextul incertitudinilor ridicate * Popa: BNR va lua decizii privind rata de politica monetara numai in functie de analiza datelor viitoare din economie, in functie de datele concrete de care vom dispune De epuizarea spatiului de manevra al BNR ar trebui sa ne temem mai mult decat de neutilizarea sa integrala, a declarat, vineri, Cristian Popa, CFA si membru in Consiliul de Administratie al Bancii Nationale a Romaniei BNR), in cadrul evenimentului festiv de la BVB unde a fost prezent si Florin Citu, ministrul Finantelor. Afirmatiile lui Popa au scos in evidenta conflictul de viziune dintre guvernanti si banca centrala: Ministerul de Finante cere de la BNR o reducere a ratei dobanzii de politica monetara, proclamand ca exista loc pentru o stimulare monetara suplimentara, in timp ce BNR este prudenta si atentioneaza cu privire la riscuri. continuă pe Ziarul Bursa

KASPERSKY: Craciunul nu se anuleaza, iar de Black Friday se cheltuieste mai mult

O noua cercetare Kaspersky a descoperit ca jumatate 52%) dintre europeni intentionau sa faca mai multe cumparaturi de Craciun cu ocazia reducerilor de sezon, printre care si cele de Black Friday. Mai mult, o treime dintre ei 34%) planuiesc sa le lase pe ultima suta de metri, in speranta de a obtine reduceri mai mari.

Barbatii sunt nefericiti cand partenera castiga mai mult. Sociolog: Cliseul barbatului care aduce painea acasa este mai inradacinat decat credem

Studiul realizat de cercetatori londonezi, arata ca 18% din barbatii care castiga mai putin decat partenerele lor sunt nemultumiti, fata de 11% din cei care castiga la fel ca sotiile.

Adevaruri mai mult decit incomode

Celui mai informat personaj public din Romania, Presedintele Romaniei, i-au trebuit sase ani de mandat pina sa emita singura propozitie din care reiese fara echivoc ca are totusi contact cu realitatile de adincime ale acestei tari: .

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )