Libnet.ro
UNICEF

21:32

O banca isi impiedica clientii sa cheltuie mai mult decat ii tine plapuma

Adevărul Adevărul,
O banca isi impiedica clientii sa cheltuie mai mult decat ii tine plapuma

Una dintre cele mai importante banci la nivel international a decis sa-si ajute clientii vulnerabili sa cheltuie mai putin, limitand anumite tipuri de cheltuieli pe cardurile lor de debit, informeaza BBC. continuă pe Adevărul

Cristiano Ronaldo: Juventus 'este mai mult o familie' dect Real Madrid

Juventus Torino este mai mult o familie decat Real Madrid, a declarat Cristiano Ronaldo, fotbalistul vedeta al echipei italiene, transferat in vara de la gruparea din capitala Spaniei, intr-un interviu acordat in comun publicatiilor La Gazzetta dello Sport, Tuttosport si Corriere dello Sport.

Profesor de economie: Pensiile smecherilor vor fi de 12 de ori mai mari decat ale fraierilor

Comparand pensiile speciale ale smecherilor) cu cele ale pensionarilor obisnuiti fraierii), profesorul de economie Cristian Paun a ajuns la concluzia ca, dupa recalcularea acestora si aplicarea cresterii de 70% vehiculata de guvernanti pentru anul 2021 si ceruta de Victor Ponta pentru a fi aplicata de la 1 ianuarie 2019, pensiile speciale vor ajunge de 12 de ori mai mari decat ale oamenilor de rand.

Exista un roman care e platit mai bine decat seful statului, si tot din bani publici! Ce salariu primeste lunar

Bugetarul cu salariul mai mare decat cel al presedintelui Romaniei este Luigi Marius Ciubrei, fostul director al APDM Galati. El a fost retinut in aprilie 2018 dupa ce procurorii DNA l-au prins in flagrant.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2454 seconds )