Libnet.ro
UNICEF

07:30

Consiliul Fiscal critica cea de-a doua rectificare bugetara, facuta pe repede-inainte: plafoane depasite, cheltuieli de personal imense

Adevărul Adevărul,
Consiliul Fiscal critica cea de-a doua rectificare bugetara, facuta pe repede-inainte: plafoane depasite, cheltuieli de personal imense

Consiliul Fiscal critica cea de-a doua rectificare bugetara operata de Guvern in acest an si precizeaza aceasta a fost facuta pe repede inainte si ca nu au fost respectate plafoane, precum cel al cheltuielilor de personal. continuă pe Adevărul

UPDATE Guvernul a aprobat cea de-a doua rectificare bugetara din acest an/ Eugen Teodorovici: Este o rectificare pozitiva

Guvernul a adoptat cea de-a doua rectificare bugetara din acest an, proiectul fiind pus pe ordinea suplimentara a sedintei. Reamintim ca prin aceasta noua rectificare, Guvernul taie sume mari de la infrastructura, cercetare si educatie si distribuie la salarii si dobanzi. Transporturile vor fi cele mai afectate de taieri. Ministrul finantelor Eugen Teodorovici sustine ca este o rectificare pozitiva.

Guvernul ar putea aproba vineri cea de-a doua rectificare bugetara din acest an

Guvernul ar putea aproba cea de-a doua rectificare bugetara din acest an, proiectul urmand sa fie pus pe ordinea suplimentara a sedintei. Reamintim ca prin aceasta noua rectificare, Guvernul ar urma sa taie sume mari de la infrastructura, cercetare si educatie si sa distribuie la salarii si dobanzi. Transporturile vor fi cele mai afectate de taieri.

Guvernul a aprobat a doua rectificare bugetara. Anuntul facut de ministrul Finantelor

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a anuntat caGuvernul a aprobat vineri a doua rectificare bugetara din acest an, iar fata de prevederile initiale sunt 9,5 miliarde de lei in plus la.

Guvernul a aprobat a doua rectificare bugetara

Guvernul a aprobat, astazi, a doua rectificare bugetara din acest an, iar fata de prevederile initiale sunt 9,5 miliarde lei in plus la venituri si 10,7 miliarde lei in plus la cheltuieli.

Venituri si cheltuieli mai mari in a doua rectificare bugetara din 2018 aprobata de Guvern

Guvernul a aprobat vineri a doua rectificare bugetara din acest an, iar fata de prevederile initiale sunt 9,5 miliarde de lei in plus la venituri si 10,7 miliarde lei in plus la cheltuieli, a declarat vineri ministrul Finantelor Publice, Eugen.

Ministerul Muncii si Ministerul Sanatatii primesc mai multi bani la a doua rectificare bugetara pentru 2018

Cea de-a doua rectificare a bugetului pentru anul 2018 va fi discutata in sedinta de vineri a Guvernului, a anuntat prim-ministrul Viorica Dancila, precizand ca aceasta rectificare bugetara va fi una pozitiva, urmand ca fie alocati bani suplimentar.

Ministrul Discoteca pregateste a doua rectificare bugetara: Sume importante luate de la Educatie si Transporturi. Fonduri suplimentare pentru propriul minister (VIDEO)

Ministrul Discoteca loveste cu o noua rectificare bugetara. Schimbarile sunt incredibile. Transporturile si Educatia devin rudele sarace din Guvern. Executivul da bani mai putini la Educatie, Cercetare si Tr.

Guvernul taie fonduri - a doua rectificare bugetara din an

Guvernul taie fonduri de la ministerele Transporturilor, Agriculturii, Educatiei, Culturii si suplimenteaza sumele alocate ministerelor Muncii, Sanatatii si Justitiei, conform celui de-al doilea proiect de rectificare bugetara din acest an facut public ieri seara de Ministerul Finantelor.

A doua rectificare bugetara din 2018. Mai putini bani pentru Transporturi si Educatie

Cea de adoua rectificarebugetaraa Guvernului Dancila a fost finalizata! Guvernantii uita ce au promis si risipesc din nou sansele sa avem cativa kilometri in plus de.

A doua rectificare bugetara din 2018. Ministrul Finantelor: Singurul motiv al reducerii de fonduri la unele ministere este doar executia

Update:Guvernul Dancila pregateste rectificarea bugetara! Din nou, se duc pe apa sambetei promisiunile legate de autostrazi. Executivul taie 1,2 miliarde de lei Ministerul Transporturilor, bani care nu au.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )