Libnet.ro
UNICEF

11:16

Deficitul bugetar de 2,88% din 2018 a fost obtinut cu ajutorul unor artificii! Printre ele, si amanarea platii pensiilor!

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Deficitul bugetar de 2,88% din 2018 a fost obtinut cu ajutorul unor artificii! Printre ele, si amanarea platii pensiilor!

Ce artificii a folosit Guvernul pentru a se incadra in limita de deficit de 3% din PIB in 2018 2,88% din PIB conform executiei bugetare)? A amanat masiv rambursarile de TVA, a inventat noi categorii de venituri si cheltuieli si a platit. continuă pe Wall-Street Ro

Deficitul bugetar de 2,88% din 2018 a fost obtinut cu ajutorul unor artificii! Printre ele, amanarea platii pensiilor!

Ce artificii a folosit Guvernul pentru a se incadra in limita de deficit de 3% din PIB in 2018 2,88% din PIB conform executiei bugetare)? A amanat masiv rambursarile de TVA, a inventat noi categorii de venituri si cheltuieli si a platit.

Deficit bugetar de 2,88% din PIB, anul trecut, pe metodologia cash. Asteptam datele pe ESA, unde nu sunt incluse venituri precum cele din dividende

Romania a inregistrat un deficit bugetar de 2,88% din PIB, anul trecut, pe cash, urmand a fi anuntata pe metodologia ESA peste circa doua-trei luni. Trebuie luat in considerare faptul ca pe metodologia europeana nu sunt luate in considerare venituri precum cele din dividende, de exemplu. incasarile din dividende sunt de cica 5,5 miliarde lei. De remarcat faptul ca se raporteaza la un PIB estimat de Comisia de Prognoza de 949,6 miliarde lei. Deficitul a fost de peste 27,3 miliarde lei, cu 3 miliarde lei peste cel de anul trecut.

Anul 2018 se incheie cu un deficit bugetar de 2,88% din PIB! Cele mai mari cheltuieli, cu salariile si pensiile!

Anul 2018 se incheie cu un deficit bugetar oficial de 2,88% din PIB, chiar mai redus decat cel anuntat inca de la finalul lunii decembrie de consilierul premierului, Darius Valcov, respectiv 2,92% din PIB. Asta inseamna ca, in luna decembrie, luna.

PNL: Deficitul bugetar a fost falsificat de PSD cu aproape 0,2% din PIB. Nu mai jucati perspectiva economiei romanesti la ruleta ruseasca!

Purtatorul de cuvant al PNL, Ionel Danca, araa luni dovada falsificarii deficitului bugetar, dupa publicarea executiei bugetara pe 2018, care arata un minus de 1,91 miliarde lei la cheltuieli fata de.

PNL: Deficitul bugetar a fost falsificat cu aproape 0,2% din PIB

Purtatorul de cuvant al PNL, Ionel Danca, scrie luni ca are dovada falsificarii deficitului bugetar, dupa publicarea executiei bugetara pe 2018, care arata un minus de 1,91 miliarde lei la cheltuieli fata de venituri la capitolul fonduri europene.

Deficit bugetar de 2,88% din PIB, anul trecut. Cu cat au crescut cheltuielile de personal

Ministerul de Finante anunta ca bugetul general consolidat a incheiat anul 2018 cu un deficit de 2,88% din Produsul Intern Brut, procent identic celui din anul precedent. Veniturile bugetului general.

actualitate, 11:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,238 seconds )